Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Hem kassaskåp >> Content

Hur man bygger en dold Smycken Fall Into Your Wall

Låsa smyckeskrinär kanske inte tillräckligt för att hålla dina värdesaker säkra om du har rumskamrater , eller om du bor i en hög kriminalitet område . Ett av de bästa sätten att dölja dina saker är att använda en avledning säker . Dessa små skåp ser ut som vardagliga föremål , men har hemliga fack där för att dölja dina saker . Kommersiella versioner av dessa skåp finns i en mängd olika platser , men gör din egen kommer att spara pengar . Skapa en imitation utlopp i ett sovrum vägg , och du kommer att hålla ditt guld och juveler gömda men inom räckhåll . Detta är vad du behöver
godis burk med lock
Måttband
Pencil
Keyhole såg
Outlet täcka
Outlet plugg bit
Superlim konstaffisch please
< br > Visa fler Instruktioner
1

Stäng av elen i rummet där du kommer att arbeta . Detta kommer att eliminera risken för att skära in i en levande linje medan du sågar i väggen .
2

Mät upp i en metall godis eller mint box . Använd en burk med tättslutande lock . Det bör också vara mindre än ditt uttag omslaget . Addera 3

Märk dessa dimensioner på väggen där du kommer att placera smyckesskrin . Välj en plats som är logiskt för ett uttag men ur vägen , till exempel nära Baseboard halvvägs bakom headboard av din säng .
4

Klipp ut formen på godis burk med en sticksåg . Denna liten såg gör att du kan klippa trånga hörn och små former för bästa passform .
5

Sätt i kontakten stycket i uttaget locket , och limma ihop dem . Detta kommer att skapa en komplett utlopp ansikte .
6

Center godis tenn på baksidan av utloppsplattanoch plugg . Limma tenn till plattan, med locket utåt. Låt limmet att ställa in och torka .
7

Placera utloppslocketmot väggen , skjuta tenn genom hålet i väggen . Justera storleken på hålet genom att raka sidorna tills tennet glider lätt genom hålet utan att skrapa sidorna. Ta uttaget och tenn .
8

Fyll burken med smycken , pengar eller andra föremål som du vill dölja .
9

Nyp bort fyra ärtstora bitar av affisch please . Stick en bit på varje hörn på baksidan av utloppslocket . Sätt tillbaka locket med tenn fastnar genom hålet i väggen inre. Tryck ner ordentligt på alla fyra hörnen för att se till att täck fastnar på väggen och ser naturlig ut . Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/home-safes/1012016251.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.