Hur man väljer en sensor för hemmet Security System

Hem säkerhetssensorerinkluderar rörelsesensorer , glasartadedetektorer , dörr -och fönsterbrytare , kolmonoxid detektorer , samt rök-och värmedetektorer. Du behöver inte använda varje sensor för att ha ett säkert hem , och inte heller har du att använda en sensor i varje del av ditt hus . Strategisk placering kommer att göra de job.Things Du behöver
Glas Breaking Sensor /detektor
Dörrbrytare
Fönsterbrytare
koloxiddetektorn
Motion Sensor
Övervakning Företag
Alarm Systemkontrollpaneler
Larmsystem Tangentbord
Larmsystem Sirens
larmsystem
Heat rökdetektorer
Visa fler Instruktioner
Genomföra preliminära forskning
1

Undersökning i och utanför ditt hem . Bestäm hur nära ditt hem till grannar och gatan . Har grannar och förbipasserande har en klar bild av fönster ? Vilka fönster är inte observerbart ?
2

Bestäm vilka dörrar och fönster kommer att övervakas av en sensor . Du bör välja fönster som inte är med tanke på gatan , på baksidan av huset , i mörka hörn av huset och gömda bakom buskar . Addera 3

Tänk på din familjs livsstil . Har du en stor husdjur ? Har familjemedlemmar söker ofta en midnatt mellanmål eller komma hem efter alla andra sover ?
Välja Sensorer
4

Välj tillräckligt dörrkontakter för att täcka hela posten dörrar i ditt hem . Dörr switchar är vanligtvis magnetbrytare. När en dörr öppnas , är en krets bruten , och säkerhetssystemet utlöses .
5

Bestäm hur många fönster switchar du behöver . Du behöver inte täcka fönster som kan observeras av grannar eller från gatan . Tänk också på att magnetsensorkänner av fönstret som öppnas , inte bryta .
6

reda på hur många zoner ditt säkerhetssystem ger dig . Med tanke på att varje sensor är en zon , kan du använda hela fönstret växlar du vill utan att gå utanför zonen förmåga säkerhetssystemet ?
7

Använd glasbrytandedetektorer för vissa rum , istället för fönster växlar , för att begränsa antalet sensorer som du använder . ( Ett glas brytande sensor kan täcka alla fönster i ett rum . )
8

Använd en rörelsesensor för att täcka trappan till andra våningen eller en hall till sovrum. Om du har ett husdjur , installera sensorn något högre så att den inte kommer att lösas ut av sällskapsdjur . Vissa rörelsesensorer skilja mellan ett husdjur och människa .
9

Inkludera en knappsats på övervåningen eller ner i korridoren nära sovrummen , så att en familjemedlem kan stänga av rörelsesensorn , om han eller hon har en längtan efter ett mellanmål .
10

Sätt en knappsats nära ytterdörren så att en en familjemedlem som återvänder hem efter alla andra sover kan stänga av rörelsesensorn . Med en knappsats också bredvid sovrummen , den återvändande familjemedlemkan stänga av rörelsesensorn igen innan ett sovrum .
11

Överväg även en kolmonoxid detektor om ditt hem har gas- verktyg och /eller en intilliggande stängt garage . Dessa enheter använder en elektrokemiskametoder för upptäckt för att känna av kolmonoxid och är vanligtvis placeras nära en gas ugn och sovrum .
12

Överväg inklusive en brand /rök /värmedetektor .

Addera