DIY Basic Trådlöst Larmsystem

En grundläggande trådlösa larm ljuder ut en varning när det finns ett avbrott i signalen som sänds från sändaren till mottagaren . Du kan ställa in en grundläggande trådlöst larmsystem för att skydda din dörr , förutsatt att du har köpt en trådlös larmgivare platta sändning /mottagning kit från en hobbybutikeller elektronikbutik. Installationen kräver inte några speciella verktyg , inte heller måste du ha någon kunskap om hur ett trådlöst nätverk sätts upp : Sändaren och mottagaren kommer automatiskt att söka varandra på sina own.Things du behöver
Hushåll rengöringsspray
Hushållspapper
Trådlös sensor larm platta sändning /mottagning kit
stjärnskruvmejsel
Grease penna
Förlängningssladd , 20 meter
Visa fler Instruktioner
1

Öppna den främre luckan . Spraya den främre dörrkanten och ytterdörren ram kant med hushållsrengöringsspray. Torka kanterna torra med hushållspapper .
2

Placera trådlösa larmsensorplattanmot den nedre kanten av dörren . Skruva fast plattan i dörrens kant med träskruv med hjälp av en stjärnskruvmejsel . Addera 3

Stäng dörren och lås den på vanligt sätt . Markera positionen för den trådlösa larmgivare plattan där den möter kanten av dörrkarmen med fett penna. Öppna den främre luckan igen .
4

Placera trådlösa larmgivare mottagare plattan mot kanten på dörrkarmen där fettblyertsmarkeringgjordes . Skruva fast plattan i kanten på dörrkarmen med träskruv med hjälp av en stjärnskruvmejsel .
5

Öppna batteriluckanpå baksidan av den trådlösa sändaren fäst med trådar till den trådlösa larmsensorplattan. Sätt i ett kompatibelt batteri i batterifacket och stäng locket . Placera den trådlösa sändaren mot sidan av väggen , bredvid dörrkarmen .
6

Skruva sändaren på väggen bredvid dörrkarmen med träskruv med hjälp av stjärnskruvmejsel . Slå på sändaren om det finns en strömbrytare eller knapp . Om en strömsladdär ansluten till sändaren , koppla in sladden i ett vägguttag ; en förlängningssladd kan användas mellan sändaren och vägguttaget om avståndet är större än sändarens sladden kan nå .
7

Placera trådlösa larmmottagare på ett nattduksbord eller på ett bord i ett rum som är central i huset . Anslut receiverns nätsladd i ett vägguttag och slå på den. Ett larm kommer nu att ljuda från mottagaren om ytterdörren öppnas efter att du har låst den . Addera