Varför Home Security Systems måste använda en telefonlinje ?

Hem trygghetssystemen kan ge värdefull trygghet för husägare och hyresgäster som vill skydda sig mot inbrott . Det kan dock vara förbryllande till en början varför ett hem trygghetssystemet kräver en telefonlinje - särskilt med tanke på att en inbrottstjuv kan klippa en telefonlinje . Övervakade system

Många elektroniska hem trygghetssystemenkommer med möjligheten att kontakta säkerhetsföretag som installerade dem när larmet är avstängt . I utbyte mot en abonnemangsavgift , kommer dessa företag först försöka kontakta husägare för att kontrollera mot falsklarm , sedan omedelbart kontakta myndigheterna . En del system kräver automatiskt myndigheterna .
Själv Övervakad

Vissa hem trygghetssystemenkan du programmera numret kallas när larmet utlöses . Detta gör att villaägare och företagare att programmera sina egna mobilnummer in larmen så att de är de första att veta om en varning och kan reagera därefter.

Brister

Professionella inbrottstjuvar inser att hem trygghetssystemen måste använda telefonlinjer att kontakta larmcentralen och polisen . Därför bör telefonlinjen används av säkerhetssystemet helst in i huset från tunnelbanan och styras av en kopplingsdosa placerad i hemmet . Annars kan en kunnig inbrottstjuv inaktivera telefonlinjen från utanför huset .
Trådlös larmövervakning

Vissa larm företag har börjat ta itu med ovanstående fel genom att manövrera larmet systemet över det cellulära telefonnätet. Larmet har en egen cell- transponder som gör samtalen . Detta skulle i praktiken omintetgöra en inbrottstjuv , som skulle ha något sätt att stoppa samtalen innan bryta in , sätta igång larmet och meddelar de automatiska cellulära samtal till polisen , säkerhetsföretag och andra som programmerats in i systemet .