Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Allmänt Hem Säkerhet >> Content

De olika sätt att låsa dörrar med ett hänglås

Öka säkerheten i flera olika stilar av dörrar med hjälp av ett hänglås för att hålla dörren stängd . Inte alla typer av dörrar bidrar till att lägga till ett hänglås , och du bör inte lita på ett hänglås för säkerhet på dörrar såsom ytterdörren av ditt hem . Övriga dörrar , såsom grindar och skåp , så perfekt för att säkra med hänglås . Genom spärren

Grindarna på vissa dörrar är byggda för att passa ett hänglås . En metall grind på en kedja -link staket runt en bakgård pool , till exempel, har en spärr som lämpar sig för ett hänglås. Stäng locket ordentligt så att tungan är mellan de två konsolerna . Leta efter hål i tungan och konsoler , som bör anpassas när spärren är stängd . Sätt ett hänglås genom dessa hål och säkra hänglås .
Chain

En kedja är perfekt för att använda tillsammans med ett hänglås för att säkra olika stilar av dörrar . Om ett trästaket har två dörrar och var och en av dessa dörrar har ett handtag , kan du skicka en kedja genom båda handtagen . Dra i kedjan lärt och lås den ordentligt med ett hänglås . Detta sätt att låsa dörrarna är idealisk för om någon drar på någon dörr , kommer det att röra sig med den andra dörren och inte öppna .

Konsoler
p Om du vill öka säkerheten i en dörr , till exempel en dörr inne i ditt hem , ett skjul dörr eller en garageport , köpa säkerhetsfästenför att montera . Ett typiskt säkerhetsfästefinns i två bitar . Ett stycke fäster vid dörren och den andra bit fäster på struktur, såsom väggen intill porten. Båda konsolerna innehåller ett hål som du kan använda för att säkra dörren med ett hänglås .
Kabel

Även kedjan är perfekt att använda tillsammans med ett hänglås för att säkra en dörr eller uppsättning av dörrar , med hjälp av tjock säkerhetskabel är ännu säkrare . Även någon som kan skära genom en kedja med rätt storlek bultsax , är en del kabel så tjock och stark att skära igenom det är mycket svårt . Dra kabeln genom handtaget på dörren du vill säkra och loop kabeln till en stark struktur i närheten . Passera hänglås genom öglorna i slutet av kabeln . Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/general-home-safety/1012081116.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.