Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Safety >> Utrymningsvägar >> Content

Hur man drar en Evakuering Floor Plan

En villabrand är en av de mest fruktansvärda faror som varje familj kan möta. Trots våra försiktighetsåtgärder , som att installera brandvarnare och att ha brandsläckare till hands , kan du fortfarande ha en brand . Alltför ofta dessa bränder hända i mitt i natten när du och din familj sover . Av denna anledning är det viktigt att ha en evakuerings planlösning hänger i korridoren på ditt hus som kommer att visa alla det bästa sättet att få ut bör en brand bryter ut i huset . Detta är vad du behöver
Graph papper
Röd markering
Visa fler Instruktioner
1

Rita ett diagram över ditt hus . Om du har mer än en våning , behöver du ett separat diagram för varje våning . Inkludera alla fönster , dörrar och sovutrymmen .
2

Utvärdera de kortaste utrymningsvägar för varje rum i huset . Du vill ha två möjliga flyktvägar för varje rum , i fall den primära vägen är blockerad . När det är möjligt , utrymningsvägar bör leda bort från det inre av huset mot utsidan , sedan flyttar inåt ökar mängden tid du bor i huset , och syftet är att avsluta så snabbt som möjligt .
< br > 3

Skapa en säker väg om man inte existerar . Till exempel, om det enda snabb väg ut ur den andra berättelsen badrummet är ut genom fönstret , installera en evakuering droppe stege i det fönstret för att komma undan lättare.
4

Rita din valda rutter på din plan med hjälp av en röd markör , med pilar som visar riktningen att ta . Ta med en markör på kartan för att visa exakt var utanför huset alla borde träffas .
5

Post diagrammet på varje hus nivå , där familjemedlemmar, gäster och hus sitters kommer att se det . Har din lokala brandkåren telefonnummer anges på diagrammet . Addera

från:http://hem.98905.com/home-safety/escape-routes/1012015831.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.