Hur Parge ett Block Wall

Cinder eller betongblock byggnader och väggar är ganska billig ; de kan emellertid vara ointressant. En parge päls på ett block vägg kan täcka skadade områden och ge väggen ett nytt utseende . Den parge kan jämnas ut och målade eller ges struktur för en stuckatur finish. Varje block eller cement vägg eller rum av alla storlekar kan parged med liten eller ingen krävs skill.Things Du behöver
hink eller skottkärra
murverk sand Flighter Portland cement
Mixer eller trädgård hacka
Hammer
draperier
Trädgårdsslang
Mister munstycke
Spackel
Visa fler Instruktioner
1

Skölj skopan eller skottkärra för att dämpa sidorna och botten. Häll sand och cement i hinken eller skottkärra. Den cement och sand borde ha blanda instruktioner för att skapa murbruk . Murbruk är typen och tjockleken av cement du behöver.
2

Blanda cement och sand med en mixer eller trädgård hacka . Tillsätt en lämplig mängd vatten till blandningen i enlighet med tillverkarens instruktioner. Att blanda murbruk blandning i vattnet i intervaller . Häll i 1/3 av vattnet och blanda tills den är slät , blanda sedan ytterligare 1/3. Lägg den sista biten av vatten och rör blandningen tills murbruket är slät. Addera 3

Ta bort eventuella spikar eller skruvar i betongväggarna . Rensa ut området runt väggen. Lämna en tre - fot området runt muren helt klart .
4

Sprid draperier på golvet längs väggen . De draperier skyddar golvet från tappade murbruk .
5

Spray en lätt dimma av vatten över blockväggeni en tre - fotdel . Den parge kommer att tillämpas under tre - fot sektioner och varje sektion måste misted innan parge sätts . Börja i ett hörn för bästa resultat .
6

Doppa murslev i vatten , sedan skopa upp murbruk med murslev och sprida den på väggen . Sprid nerifrån och upp i två -meters intervaller . Tryck på murbruket i hålen och ojämna platser i blocket väggen med en murslev .
7

Arbeta dig upp väggen tillämpa murbruk och överlappande kanterna något. Fortsätt på samma sätt imma väggarna och tillämpning av murbruk i två -fots sektioner från botten till toppen tills väggen är täckt .
8

Jämna ut murbruket med platt kanter murslev doppad i vatten .
9

Låt murbruket torka i minst 24 timmar . Instruktioner för cementpaketetkommer att ge exakt torkning och härdningstider . Addera