Hur man installerar Cellulosa Isolering i hemmet

Cellulosa isolering är löst material , vanligen mark upp tidningar , i motsats till fasta rullar av glasfiber . Det är " blåst " i väggarna med en maskin och en lång slang , vilket gör att du kan lägga den i väggar utan att rippa dem öppna . Istället , du blåser det in genom hål i de övre delarna av väggarna . Om du har exteriör sidospår som kan vara delvis tas bort och installeras om , kommer det att spara en hel del arbete , eftersom du inte kommer att behöva skära i en innervägg och lappa det closed.Things du behöver
Bänd bar
Hammer
Elektronisk regeldetektor
Pencil
isolering fläkt ( hyrda ) katalog Jigsaw
Loose cellulosaisolering
Spray skumisolering
Siding naglar
Visa mer instruktioner
1

Använd en kofot och hammare för att ta bort fasadbeklädnad från huset i en remsa på en nivå omkring 1 fot under taket i rummet innanför . Håll sidospår intakt när du tar bort den.
2

Hitta varje bult i yttervägg , med hjälp av en elektronisk regeldetektor . Mark mitt emellan varje stud med din penna , sätta blyertsmarkering 6 inches ner från taket . Addera 3

Håll i änden av fläktslangenmot väggen över den första blyertsmarkering . Trace runt slangen med en blyertspenna . Upprepa för varje märke. Klipp ut de spåras cirklar med en sticksåg , vilket gör utskärningar något större än slangens diameter .
4

Fyll fläkten med lös cellulosaisolering. Mata slangen i fläkten i det första hålet , trycka det hela vägen till botten inne i väggen .
5

Starta fläkten . Fyll väggyta med lös isolering , långsamt dra tillbaka slangen eftersom det fyller utrymmet tills den är tillbaka ut helt .
6

Upprepa steg 4 och 5 för varje hål .
7

blockera hålen med spray skumisolering , skjuter det i varje hål och låta den expandera och fylla öppningarna . Låt det torka i en timme .
8

Spika sidospår på plats igen , med hjälp av sidospår spik . Addera

Vorherige Seite

Nästa artikel