# >> Hem Trädgård >  >> Home Repair & Maintenance >> VVS >>

Vari toaletten Gå på den Befintliga Stack När du lägger till en källare Badrum

? Efterbehandling källaren ger värdefull boyta utan att bygga ett tillägg till ditt hem . Förutom att behöva en vattenförsörjning och avlopp bör alla Rörmokarartiklar ventileras för att förhindra avlopp gas backup och för att se till att dräneringen är smidigt och obehindrat . VVS vent system , även känd som stapeln , ansluter till huvuddräneringssystemetoch sedan sträcker sig vertikalt genom en vägg och ut från taket. Längs vägen , ytterligare VVS ventiler skär stacken . Roughed - I VVS

Under byggandet av ditt hem , om de ritningar som kallas för en framtida källare badrum , gjorde entreprenören bestämmelser för VVS i badrummet . Du kan hitta VVS " stubbar " i ett område i källaren , om inte ditt hus är mer än 30 år gammal . De stubbar är förslutna rör.
Vent Pipe

När man tittar på den misshandlade - i stubbar , hittar du en kvadrat fylld med sand eller smuts . Under detta torg ligger den utjämnade änden av ett stuprör som kommer att ansluta till ett badkar eller dusch . I närheten hittar du ett tak toalett fläns , som ni kommer att installera kommod . Ytterligare ett rör , som är avsedd för handfat fåfänga , sträcker sig från betonggolvet . Detta rör fungerar som både avloppet för diskhon och ventilen för alla tre källar fixturer . Addera Luftning av toalett

Toaletten installeras direkt på flänsen i golvet. När du installerar diskbänken , fäster du i diskhon sjön till en " sanitär T " VVS -anslutning som passar på toppen av avloppet /vent pipe . Denna "T" -anslutning tillåter vatten att rinna nedåt och ger en ytterligare öppning i toppen av "T ", till vilken man kommer att ansluta ett ventilationsrör . Ventilationsröret , som går mellan väggreglar , sträcker sig uppåt , och du binder den till den stack som ventilerar det viktigaste ordet . I det ovanliga fallet att det viktigaste ordet stacken är på andra sidan av huset , kan du köra källaren ventilationsröret genom en jakt eller en returluftkanaltill vinden . I det läget kan du koppla den till huvud skorsten eller ventilera det för sig genom taket .
Ingen Rough - I Finns

I äldre hus utan att befintliga VVS grov -ins , kan du installera en källare up - flush toalett som samlar vatten och avfall från toalettstol, handfat och dusch , mal den och sedan pumpar det i huvudavloppsbrunnen. Eftersom ingen ventilationsröret är tillgänglig , måste du bifoga ett ventilationsrör till den upp - flush uppsamlingstankoch köra röret uppåt , genom en regelvägg , tills du kan binda in i entréplan stacken .