Hur Frame ett valv för målning

Målning ett valv är inte en svår uppgift , men ordentlig försiktighet måste vidtas för att undvika att få färg på väggen . Målartejp tillämpas på föremål såsom fönsterramar, trä trim och valv för att hindra färgen från att komma i kontakt med något annat än väggen . Eftersom du vill skydda väggen och inte valvet , tillämpa målartejp på väggen . Målartejp köps på hårdvara och färgaffärer. Innan du applicerar målartejp , torka av väggen med en ren trasa för att avlägsna damm som kan hålla tejpen från sticking.Things du behöver
Maskeringstejp
Visa fler Instruktioner

1

Applicera i slutet av en rulle målartejp till det nedre hörnet av valvet där väggen möter kanten på valvet ramen . Kanten av tejpen ska vara i jämnhöjd med ramen. Väggen bredvid ramen bör inte vara synlig och ingen del av valvet ska täckas av tejpen .
2

Tryck tejpen mot väggen med fingrarna .
Billiga 3

Förläng bandet inte mer än 3 meter upp på väggen . Det är lättare att arbeta i små sektioner. Tryck tejpen mot väggen med fingrarna .
4

Fortsätta tillämpa tejpen upp väggen bredvid valvet tills du når toppen hörnet där valvet börjar kurva .
5

Tryck och håll fingrarna mot bandet . Följ kurvan av bågen och sträcker bandet upp väggen . Skjut fingrarna på väggen längs kanten av valvet för att hålla sömmen tight .
6

Fortsätt att sätta tejp på väggen ovanför kurvan i valvet tills du täcker hela överkanten .

7

Utöka bandet ner väggen på motsatt sida av valvet i segment högst 3 meter lång . Tryck tejpen ordentligt mot väggen längs hela omkretsen .
8

Klipp bandet med en sax när du når det nedre hörnet . Addera