Hur Måla Stål Pallar

Ommålning en stålpallär ett ekonomiskt sätt att förändra sitt utseende och se till att den varar i många år . Oavsett om du använder pallen bredvid en köksö , i ett spel rum eller ens i ett garage , ett nytt lager färg skyddar den från rost och slitage . Framställningen av stål är nyckeln till att erhålla en jämn, slät yta som ser attraktiv . Även om detta projekt kan ta några dagar - på grund av torktiden för grundfärg och måla - ansträngningen är väl värt resultatet . Detta är vad du behöver
tidningar
Stålborste
mjuk trasa
Metall primer
Paintbrush
Metall sprayfärg
Visa fler Instruktioner
1

Måla stål avföring utomhus eller i ett väl ventilerat garage eller annat område . Detta gör att måla rök att försvinna snabbare och förhindrar en rörig sanering i ditt hem .
2

Spread tidningar eller en trasa på garagegolveteller annan arbetsplats .

3

Skrubba målade stålpallmed en stålborste . Detta tar bort någon av de befintliga färgen som är lös eller flagnande . Det blir också bli av rost eller annat skräp som hindrar primern fastnar väl .
4

Torka metallpallmed en mjuk trasa för att få bort damm och skräp från stålborste .

5

måla stålpallmed en primer och en pensel . Använd en grundfärg lämplig för att täcka metaller. Läs etiketten för att bestämma om två eller flera skikt är nödvändiga och torktiden. Vänta tills primern är helt torr innan du fortsätter .
6

Täck metallpallmed en sprayfärg formulerad för metall . Använd en svepande rörelse för att skapa en jämn , professionell finish . Håll sprayen kan parallellt med avföring hela tiden , vilket hindrar färgen från sputtering ur spetsen . I allmänhet två eller flera skikt är nödvändiga för att ge en tillräcklig beläggning på metallen . Låt varje lager torka ordentligt innan du applicerar en annan . Addera