Återställa Baksidan på en torr & amp ; Knäckt Mirror

När en spegel behöver restaurering på grund av ålder eller skada , är det inte bara glaset som påverkas . En spegel behöver ordentligt stöd för att säkerställa att glaset är skyddad , och en ordentlig uppbackning ger en estetiskt tilltalande yta när ryggen är synlig . En uttorkade och spruckna spegel sannolikt behöver uppbackning återställd förutom glas för spegeln för att se sitt bästa .
Du behöver Omdömen Maskeringstejp
Putty kniv
Plastskrapa
Skur svamp
Milt rengöringsmedel
handduk eller trasa
epoxylim
andra spegel av lika dimensioner
Möbler pad
Instruktioner sälja 1

Ansök flera remsor av maskeringstejp över spegelns framsida för att förhindra ytterligare brott.
2

Ångra alla spännen som håller baksidan av ramen på plats och ta bort spegeln försiktigt så att du har tillgång till hela skydds . Om spegeln inte bara kan lyftas ut , bända ut det försiktigt med en spatel eller liknande platt föremål .
3

Ta bort färgen på underlaget med en plastskrapa för att få backa så rena som möjligt . Undvik att använda ett vakuum vid rengöring av stöd , eftersom detta skulle kunna dra backade bort av glaset och skada spegelns försilvring ytterligare.
4

Rengör underlaget vidare med en skursvamp, varmt vatten och en mild detergent. Använd bara tillräckligt med vatten för att fukta svampen . Undvik att strippa bort stommen helt ; bara ta bort smuts och skräp från dess yta . Torka av försiktigt med en handduk .
5

Täck spegel uppbackning med epoxi .
6

Tryck en spegel av samma storlek och form mot epoxi för att skapa ett nytt säkerhetskopiering med den främre limmad till baksidan av det skadade spegel. Torka bort överflödigt epoxy som kommer ut av sidorna när du trycker speglarna ihop .
7

Placera spegeln med den gamla texten uppåt för att undvika ytterligare skador på glaset när det torkar . Om du placerar den nedåt , använd en möbel , för att skydda den.
8

Sätt spegeln tillbaka i sin ram när epoxi torkar. Det börjar torka inom några minuter och är helt torr i flera timmar .