Hur man bygger en ram runt en icke - IC Infälld Light

Non - IC - rankade infälld belysning innebär några problem om du vill lägga isolering på vinden . Icke- IC betyder att isoleringen inte ska kontakta armatur kan på grund av den värme som avges från lamporna . Även om det finns kommersiella boxar tillgängliga , är det möjligt att bygga en ram runt en icke - IC infällda tända dig själv med en vanlig fyrkantig värmekanalen. På grund av värmen ljuset avger måste toppen av lådan att vara öppen. I huvudsak du skapar en fyrkantig damm runt armaturen så att isoleringen kan läggas runt utsidan av lådan .
Vad du behöver
Måttband
Heat kanal
Tin klipp
Instruktioner
1

Stäng av el till den icke - IC - rankade infälld belysning på brytaren . Gå in i din vind och mäta omkretsen av ljuset burk med ett måttband . Lägg 3 inches till mätningen . Isolering måste vara minst 3 inches bort från ljus kan.
2

Lägg det totala antalet lampor du behöver rutor för och multiplicera med höjden på varje burk . Till exempel, om ditt ljus burkar är 12 inches hög och du har åtta lampor , är din totala 96 inches .
3

Köp fyrkantig värmeledningsom är nästa storlek upp från din totala mätning . Om du har en 6 - tums lätt kan, kräver att du åtminstone en 9 - tums kanal . I så fall måste du köpa en 10 - tums värmekanaleneftersom det är nästa storlek upp från din 9 - tums krav. Köp tillräcklig kanal för att täcka alla burkar. I exemplet behöver du 96 inches av kanal .
4

Klipp den fyrkantiga kanalen till höjden av ditt ljus burkar med ett par tenn skärmklipp . Placera kanalen över ljuset kan och markera var ledningarna går till burken på kanalen. Skär en skåra i botten av lådan för trådarna med tenn skärmklipp .
5

Upprepa processen för varje icke- IC infällda ljus burkar . Slå på el till burkarna när alla rutorna är på plats .