Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Anställa professionell Reparatörer >> Content

Så att anlita någon för att installera Gardinstänger

När ett hem förbättring jobb som behöver göras , och du har tillräckligt att göra redan , anlita en entreprenör . Inget jobb är för litet för hårt arbetande specialister hem förbättring . Hyra en för att installera dina gardinstänger för att se till att de installeras jämnt och säkert så att de inte kommer förlora . Här är vad du behöver veta och hur man förhandlar med en professionell entreprenör . Instruktioner
1

Fråga dina vänner och grannar för en remiss . Word - of- mouth rekommendationer är alltid det bästa sättet att hitta en fackman att göra förbättringar till ditt hem . Att anlita någon för att installera gardinstänger för dig , be dina vänner och grannar om de någonsin har haft liknande arbete . Se om de var nöjda med inte bara entreprenörens kompetens , men hans snabbhet , effektivitet och ärlighet . Om du har barn eller husdjur , fråga folk om deras entreprenör var lättsam och ansvarsfull .
2

Kontakt fler än en person och göra anteckningar när du talar med dem . Jämför deras tidtabeller , priser och kunskapsnivåer . Addera 3

Vet du vad du vill ha när du ringer för att anställa en person för att installera gardinstänger för dig . Ta reda på hur många fönster behöver gardinstänger , storlek och former av fönstren . Veta om du har en deadline att jobbet ska vara klart , eller en tidsram inom vilken personen måste arbeta . Också , räkna ut om du behöver entreprenören för att komma till ditt hem på kvällar och helger , eller om han kan skriva in ditt hem under arbetsveckan .
4

Var flexibel . Du kan behöva göra några kompromisser med den person du vill anställa . Till exempel kanske du vill att gardinstänger installerat den här veckan , men entreprenören kan vara upptagen , och inte kunna fungera för dig förrän nästa vecka .
5

Be om en uppskattning . Kom ihåg att en uppskattning är inte ett löfte , men det är en kvalificerad gissning om hur mycket pengar entreprenören tar betalt efter att han har installerat dina gardinstänger . En ansvarsfull entreprenör kommer att varna dig under jobbet om han inser att jobbet kommer att kosta betydligt mer .
6

Jämför de anteckningar du tog när du talar med olika entreprenörer om att installera gardinstänger för dig . Se över hur mycket varje person som tar betalt och vad deras scheman är att se vilken som passar dina behov mest . Kom ihåg att en person kan passa ditt schema , men vara dyrare än någon som inte kan göra jobbet så fort du vill . Fundera på vad som är viktigast för dig , hur mycket du har råd med , och hur bekväm du kände att prata med varje entreprenör .
7

Bestäm vilken du vill hyra , och kalla honom tillbaka . Hyr denna person att installera gardinstänger för dig . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/hiring-professional-repairmen/1012013092.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.