Hur man bygger en smal mur mellan rum att dölja Skåp

Ett ​​sätt att dölja köksluckor mellan rummen är att installera en smal vägg . Till skillnad från en full - size eller bärande väggen , det finns inga regler som till antalet uttag eller ventilation , eftersom väggen bör inte vara längre än 48 -inches . Att bygga en smal vägg mellan rummen för att dölja skåp kräver inte borttagning av tak eller golv , oavsett om du har matta eller linoleum . Att bygga muren kräver vissa kunskaper i drywalling , eftersom det är nödvändigt för att täcka väggramen när du installerar det . Detta är vad du behöver
Stud finder
Pencil
Måttband
2-av - 4 - tums skivor
Cirkelsåg
vinkelhake
12d spikar
Hammer
Nivå
Visa fler Instruktioner
1

Kör en regeldetektor över väggen där du vill bygga den extra väggen och hitta en väggregel . Markera mitten placering av en väggregel med en blyertspenna .
2

Skjut regeldetektor över taket och leta takbjälkar . Ta reda på om du har reglar som är 16 inches isär eller 24 inches isär . Addera 3

Kontrollera längden på din föreslagna vägg med mätningar av dina takbjälkar . Om du har 16 - tums på center reglar , bygga en mur antingen 16 eller 32 inches i längd . Om dina reglar är 24 - tum på - center , bygga en mur antingen 24 eller 48 inches i längd . I slutet av väggen måste komma under ett tak reglar .
4

Skär två 2-av - 4 - tums skivor till din vägg längd med en cirkelsåg . Placera en bräda på golvet och mät från toppen av styrelsen till toppen av taket . Subtrahera 1-3/4 inches från mätningen. De 1-3/4 inches är bredden av den andra två -gånger-4 - tums ombord .
5

Skär tre 2 -by- 4 - tums skivor till mätningen . Placera två längd brädor på sin sida med höjden brädor i mellan dem vid vardera änden för att bilda en låda. Placera en vinkelhake över hörnen för att säkerställa hörnen är fyrkantiga . Kör 12d spikar genom ansiktet på längd styrelser och i ändarna av höjd styrelser . Höjd styrelser är nya väggreglar .
6

Mät till mitten av varje längd ombord och göra en markering . Placera den tredje höjdkorteti mitten av lådan ramen vid markeringarna . Kör 12d spikar genom ansiktet på längd styrelser och i ändarna på mittkortet.
7

Stå ramen väggen upp och position ena änden mot märket på väggen för väggregel . Kör 12d spikar genom slutet av ramen väggen och in i väggen stud bakom muren .
8

Placera en nivå vid sidan av ramen väggen i taket . Flytta till slutet av väggen vid behov tills den är nivån . Kör 12d spikar genom toppen av ramen väggen och in takbjälkar . Tå - spika änden av väggen i hörnet av den aktuella väggen. Toe - spikning driver spiken genom styrelserna i vinkel .
9

Placera nivå mot slutet av ramen väggen för att säkerställa att den är nivån . Kör 12d spikar genom botten av ramen väggen och i golvet . Addera