Vad är en naturlig renare för rostfläckar på injekteringsbruk i dusch ?

De rostfläckar på injekteringsbruk i dusch är inte oftast orsakas av bruket i sig rostar . Den faktiska material som används för att göra bruket varierar , men järn är normalt inte hittas i fogmassa som används för duschplattor. De rostfläckar kommer från rost i vattenledningarna som är insatta när duschen används . Det finns flera naturliga rengöringsmedel som kan användas , vilket skulle vara mindre effektiv för rengöring av rost från en järnytan . Salt och Lime Juice

Placera lite salt över rost fläck på bruket och dränk den med limejuice. Låt denna blandning för att sitta i ca tre timmar för upplösning av rost. Gnid resterande rost fläcken med en limeskalför att avlägsna eventuella kvardröjande material . Du kan tvätta blandningen ner i duschen avloppet utan några problem . Detta kan tyckas bakvända om du är bekant med rost . Salt och syror , såsom limesaft, öka hastigheten för korrosion. Anledningen till att detta inte är ett problem beror på att injekteringsbruk själv inte kan rosta. Dessa ämnen gör faktiskt ta bort rost på en järnytan, men också orsaka mer rost bildas, så det är inte ett hållbart rengöringsmetod .
Bakpulver

blandning av tre delar bakpulver och en del vatten kan användas för att rengöra injekteringsbruk. Pastan som bildas av denna blandning appliceras direkt på de rostfläckar. Pastan borstas bort med en injekteringsbruk borste eller svamp för att rengöra fläckar . Den bakpulver i pastan fungerar som ett slipmedel . Som du rensa bort pastan , gnuggar bakpulver de rostfläckar , drar dem bort från bruket .

Organiska Cleaners

Begreppet ekologiskt har en stort antal betydelser , vilket innebär att det finns en stor mängd potentiella varians i organiska rengöringsmedel. Städare inte nödvändigtvis faller under samma kategori som mat när märkt " ekologiskt . " Många av dessa rengöringsmedel kan användas för att rengöra rostfläckar . Om du vill använda en, bör du leta efter en som uttryckligen är avsett för användning på injekteringsbruk . Den exakta processen , miljöeffekter och material varierar mycket , så det bara fungerar som en bred kategori av rengöringsmedel i stället för en viss typ .
Sealer

Grout tätningsmedel oftast är inte gjorda av naturliga komponenter . Ur ett hälsoperspektiv är injekteringsbruk renare kommer att förhindra allt från bindning till bruket . Förutom rostfläckar , är mögel , mögel och andra fläckar stoppas av sealer . De flesta konsument injekteringsbruk tätningsmedel innehåller inga starka kemikalier , men några av de professionella , tunga dessa är hårdare . Ur föroreningssynpunkt, är det minskade behovet av rengöring bättre för miljön än att använda naturliga rengöringsmedel för att få bort fläckar . Naturliga rengöringsmedel och till och med vatten har en mindre negativ påverkan på miljön när de används . Den lilla effekten över en period av flera år hamnar överstiger den något större effekten av sealer. Tätning av injekteringsbruk för att förhindra rostfläckar i första hand sparar tid , ansträngning och eventuellt är bättre för miljön på lång sikt . Addera