Vanliga Foundation Problem

Grunden för ett hem säkerställer att konstruktionen förblir nivån och upprätt . Beroende på placeringen av ett hem och när det byggdes , kan grunden vara tillverkad av tegel, betong eller sten. Några grundläggande problem kan orsaka stora problem för en husägare , och resultatet kan vara osäkert och kostsamt . Sprickor

sprickor i grunden kan ske i hem som inte har en källare och sitter på en betongplatta . När som helst sprickor , det är en stark indikation på ett grundläggande problem i hemmet . Även sprickor inte alltid är synliga på grund av golv och mattor , kan utseendet på buggar eller andra insekter krypa runt ett hem vara en bestämd indikator .
Läckande

annan vanligt problem för ett fundament kan läcka , som orsakas av fukt i jorden under hemmet. När jorden blir blöt , kan det leda till att marken för att expandera eller krympa , och skapa grundproblem. Läckande i fundamentet kan orsakas av ojämn mark, medan stående vatten nära hem kan vara ett möjligt tecken . Dessutom kan tak eller dräneringssystem att avstå regnvatten för nära ett hem också orsaka läckage .