Trä Framing Lösningar

Trä inramning innehar den främsta positionen vad gäller dess inverkan på form och storlek på en struktur . Det kan verka skrämmande för en nybörjare eller DIY snickare . I själva verket finns det enkla formler för att hjälpa dig att lösa de vanligaste inramning utmaningar , och inramning snickeri är en av de lättare snickeri färdigheter att lära sig . Avstånd

Standardavstånd är en nyckel som svarar på en massa frågor om strukturen . I modern konstruktion har standardiserats enligt byggnormen . Vertikala reglar skall vara placerade på 16 inches på centrum , vilket betyder att avståndet från mitten av en tapp till centrum av nästa är 16 inches. Horisontella medlemmar är också jämnt fördelade , men inte riktigt lika tätt placerade som dubbar . Reglar och sparrar är placerade 24 inches på mitten . De flesta måttband är märkta speciellt för att hjälpa markera väggdelarför dessa avståndsmönster.

Väggar

Väggar byggs om , sedan stod upprätt . Space toppen och botten lock och sill parallellt med varandra och så långt ifrån varandra som längden på dina dubbar . Markera den övre och nedre bitar på 16 inches och spika reglarna mellan dem , med fokus på de 16 - tums varumärken . Kör spik med en hammare , eller använda en inramning spikpistol för att driva spikar genom topp-och bottenplattor i ändarna på tapparna . Använd två spikar i varje ände av varje bult .