Hur man Laminat Window Shades

Lamine en rullgardin är ett sätt att ge din skugga det utseende du vill via en enkelt appliceras skugga täcker. Varje tryckt foto eller mönster är tillämplig eftersom ett skydd för din skugga. Med laminatpapper , är ansökningsprocessen snabb och enkel. Allt som behövs är en plan arbetsyta och några verktyg . På bara några minuter kan du ändra utseendet på din skugga helt , oavsett om du bara dekorera den sida av skuggan som är synlig från inne i ditt hem , eller vill ändra det yttre utseendet på skuggan också. Omdömen saker Du behöver
Måttband
Tryckt täckningsmaterial
Glas ark
C- klämmor
UV - resistent laminatpapper Omdömen Rak kant
Utility kniv
Home Instruktioner
1

Mät längden på fönsterutrymme du vill täcka med den laminerade skuggan med hjälp av ett måttband , och sedan mäta bredden på skuggan själva . Medan du kommer att laminera hela längd skuggan behöver du måtten för utskrift en tillräcklig mängd av täckmaterial .
2

Skriv ut genom fönstret täcker med hjälp av fönsterlängd och skuggan bredd . Använd en utskriftstjänst, och har täck placeras på fotopapper för att ge dig den stora tryckta storlek som behövs . Få en kantlös utskrift , så att bilden eller mönstret täcker hela utskriften .
3

Ta bort skuggan från fönstret höljet . De flesta skugga rullar använda tillägg vid kanterna som glider in i skårorna på kanten av skuggan höljen . Lyft Bara rullen från skårorna för att dra det gratis .
4

Sätt skuggan på en glas arbetsbord som du kan skära på , eller placera en glasskiva på din arbetsbordet som är tillräckligt stor för att hålla fullt utdragen rullgardin . Utöka skugga från rullen helt över bordet , utsätta den sida som du vill täcka och plats klämmor på rull och längs trä slat vid basen av skuggan att hålla den platt mot bordsytan . Omdömen
5

Placera den utskrivna täcker över skuggan. Placera täck längst upp i trä slat - så att när du öppnar skuggan, kan du se den täcker helt . Överdraget ska vara i linje med kanterna på skuggan .
6

Ta rullen laminatpapper och rulla den över skuggan med skyddspappret mot fönstertäckningen . Lappa trä lamell vid basen av skuggan omkring 1/4 tum . Använd papper som är tillräckligt bred för att överlappa skugga kanterna .
7

Lyft den nedre kanten av laminatpapper och skala papperet från klar plast . Sänk arket på skuggan när du skalar papperet . Arbeta långsamt längs med skuggan för att undvika att flytta täckningsmaterialetnär du placerar plastfolie . Tryck på arket på materialet med en bit mjuk trasa för att ta bort eventuella luftbubblor från under plasten . Fortsätta tillämpa lamineringsarkettills du når toppen av skuggan , och sedan klippa arket längst upp med en mattkniv . Gör snittet lätt att undvika att skära in i skuggan .
8

Lägg en linjal längs sidan av skuggan så att det är i nivå med skuggan kant. Klipp överskottet lamineringsarket från hela skuggan med brukskniv styrs av linjal . Upprepa processen för den andra sidan av skuggan .
9

Ta loss skuggan och vänd på den. Kläm den på plats och upprepa lamineringsprocessen för den andra sidan av skuggan .
10

Retur skuggan till innehavaren längst upp i fönstret och använd den som vanligt .

Vorherige Seite

No