fördelar & Nackdelar med en Pocket Dörr

Pocket dörrar gör en försvinnande agera in i väggar . Dessa platsbesparande dörrarna glider diskret in i en intilliggande vägg öppning och är dolda tills den behövs . De glider oftast längs rullar upphängda från ett överliggande spår . Pocket dörrar installerades i hemmen så tidigt som på 1800-talet , särskilt den viktorianska stilen . Även om strukturell design och material förbättringar fortsätter att göra ficka dörrar en funktionell och bestående favorit , är de inte lämpliga för varje struktur . Space

Pocket dörrar är ett perfekt sätt att optimera ytor , speciellt i en lägenhet eller mindre hem . Dessa dörrar är också vanligt installeras på båtar och i fritidsfordon som har mycket begränsad golvyta . Pocket dörrar kräver väggutrymmesom är endast något större än den totala bredden på varje ficka dörr . Dock kan större bostäder med gott om golvyta vara mer estetiskt tilltalande med svängdörrar . Dubbla franska dörrar eller ornately - snidade traditionella dörrar ge en storslagen , designer kunniga närvaro i stora , öppna rum .
Plats

Planering för pocket dörrinstallationinnan hemmet konstruktionen är idealiskt. Detta undviker att installera vattenledningar , stuprör , värme och kyla ledningar och elektriska ledningar i väggar avsedda för ficka dörrar . Ett befintligt hem kan kräva flyttning av el-och VVS som är i väggar riktade till ficka dörr installation . Väg nyttan , estetik och personliga preferenser med kostnaden , tid och kraft det tar att installera en ficka dörr i din nuvarande bostad .
Säkerhet

Specialdesignad ficka dörrar som består av kraftigt stål som är förankrade i golvet och väggarna är skapade för att ge skydd mot hårt väder och fientlig posten . Dessa ficka dörrar glider inifrån en vägg för att säkert täcka farstun till en säker eller panik rum . En stålram , avlägsna eller keyless inresa och titthål är typiska dörrfunktioner. Valfria skottsäkra paneler kan integreras i vissa säkerhets ficka dörrar . En nackdel med dessa dörrar är det rejäl pris du kan räkna med att betala .
Kvalitet

Korrekt installation av en välgjord dörrkarm och ficka dörr normalt ge en bekväm , problemfri dörr för livet i hemmet . En modern ficka dörr är tyst , stark och sällan kommer av dess bana . Vanliga problem vid äldre ficka dörrar kan hänföras till ålder, slitage - och - tår , sämre produkter eller dålig konstruktion . Ibland kan dessa dörrar fastnar och kommer inte att glida , hjulen kommer utanför banan eller bitar saknas eller är trasiga . Addera