Hur man gör en liten matta Av tyg

En liten matta som lämpar sig för ett dockskåp kan göras av samma tyg fläta tekniker som används för att göra stora mattor . Denna lilla matta skulle kunna fungera som en prototyp för en större matta och kommer att skärpa maker fläta och sömnad färdigheter . Matta gör är ett hantverk som lämpar sig för ett barn som fyllt 8 . Både små och stora mattor kan göras från remsor av återvunnen bomull och kräver grundläggande flätning och hand - sy skills.Things du behöver
1 yard vunnen bomull klipp ruler
Saxar
Säkerhetsnål
Sömnad nål ,
storlek 9
Grå bomullstråd
Visa fler Instruktioner
1

Skär bomull klipp i 1-tums - breda remsor genom att mäta och skära ett snitt i kanten på tyget och försiktigt rippning remsorna .
2

knyt remsorna ihop om det behövs och slingrar remsorna i tre lika - stora bollar . Addera 3

tag i ändarna på varje boll i handen och fäster ändarna på armen av en stoppad stol med säkerhetsnål .
4

Braid de tre remsorna genom att flytta varje ände remsa till centrum , lägga ytterligare band vid 1 - tum av en remsa kvar , lämnar ändarna visar för ett rustikt utseende , tills allt material har flätat .
5

Coil en ände av flätan i en snäv cirkel på en plan yta såsom ett bord. Trä nålen med 24 inches av tråd och fäst spolen med små maskor på toppen av spolen , som kommer att vara i botten av mattan .
6

Fortsätt att rulla ihop och säkra med stygn tills du når slutet av flätan. Vik slutet av flätan till toppen av mattan och fäst med stygn . Vänd på färdig matta över . Addera