Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Färgen fastnar inte när de försöker Måla Dresser Knoppar

Tänk dig följande : den perfekta lacken har valts , vreden har tagits bort från den byrå , och de har varit dammas av och ställde upp - nu är de redo för färg. Färgen sprutas på och väntan börjar. Men ett dygn senare färgen fortfarande är våt . Ännu värre , verkar det inte vara att hålla sig till rattarna alls . Om detta scenario är faktiskt en verklighet för dig , vara säker ; med några enkla steg kan du få måla att hålla sig till i stort sett alla typer av ratten . Rengör

För att kunna ansluta sig , kräver måla en yta ska vara ren och fri från rester . Rester från tidigare tillämpningar av färg , möbelpolish eller till och rengöringsmedel som inte har helt sköljts bort kommer ofta förbjuda färgen fastnar . Före målning , tar sig tid att grundligt ren möbler och knoppar med hjälp av ett rengöringsmedel med de- smöraren som är lämplig för den typ av material som ska målas . Följ upp detta genom att torka ner hela pjäs med en fuktig (men inte droppande ) trasa för att avlägsna rester kvar av denna renare .
Sand

En annan viktig komponent skapa en målningsbar yta slipning. Om vreden är trä , kommer slipning med medium sandpapper ta bort eventuella kvardröjande lack eller tätningsmedel . Om vreden är plast , kommer slipning rugga upp ytan , vilket ger färgen något att greppa . Metall knoppar eller drar oftast inte kräver slipning .
Prime

Ett steg som ofta förbises till förmån för tiden tillämpar ett lager grundfärg innan målning . När vreden är plast eller metall , kommer primer ofta vara den avgörande faktorn mellan färg som fäster bra på rattarna och färg som aldrig kommer att hålla oavsett hur många skikt appliceras . Trä rattarna gynnas också av en bit av primer eftersom den porösa karaktären av trä gör det ofta nödvändigt att använda flera lager färg uppnå adekvat täckning . En snabb lager grundfärg före målning skapar en barriär mellan trä och färg och ger färgen något att hålla sig till . Färre lager färg kommer att behövas när primern först appliceras .

Primer i en spray burk är särskilt användbart när man målar något litet som byrå låda knoppar . Det finns sprut primers tillverkade speciellt för en mängd olika material . Oavsett om rattarna är trä , plast eller metall , läs noga igenom baksidan av burken för att hitta den primer som är avsedd för den typ av ratten målas .
Paint
< p > Välja rätt färg för programmet kommer också att öka sannolikheten för att färgen fäster på ratten . Som med primer , ta tid att hitta en färg som är avsedd för den typ av ratt som målade . Ett par extra minuter på att stå i färggångenkommer att ha varit väl värt det när det blir dags att måla . Medan en framgångsrik tillämpning kan uppnås med en pensel , en burk sprayfärg är mycket kostnadseffektiv och mer benägna att producera en slät , jämn yta utan penseldrag . Applicera några lätta rockar snarare än en tjock päls , och alltid låta dem torka ordentligt i mellan applikationer . Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1012066054.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.