Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Floral Designs >> Content

Hur man håller blommor Fresh i en vas

En vas full av blommor kan lägga skönhet och elegans till en semester bord eller ett leende i ansiktet av en ny mamma på sjukhuset . En bukett av nyklippt rosor , men kan vara ganska dyrt , och tyvärr kan denna investering inte pågå i mer än några dagar . Hjälp en aromatisk blomsterarrangemang sist ännu längre med hjälp av vanliga produkter som redan kan finnas i ditt kök pantry.Things Du behöver
blommor
Vase
Cool vatten
Aspirin
Icke - tandad kniv
Soda
socker
Äppelcidervinäger
Liten skål
Penny
Visa fler Instruktioner
Aspirin
1

Fyll vasen hälften fullt med kallt vatten .
2

Placera en flik av obestruket acetylsalicylsyra i vas . Låt aspirin för att helt upplösas . Addera 3

Skär stjälkarna av blommorna i vinkel med en skarp , icke - tandad kniv och placera dem i vattnet . Cutting blommorna i en vinkel kommer att hjälpa dem mer effektivt absorberar vattnet .
4

Byt vatten och aspirin varje två till tre dagar . Recut stjälkarna med kniven varje gång du byter vatten . Den salicylsyra i aspirin hjälper till att skydda växter från insekter och mögel .
Soda
5

Fyll vasen hälften med kallt vatten .
6

Häll en fjärdedel kopp tydlig soda , såsom citron - lime , i vasen . Snurra vasen försiktigt för att införliva de två vätskorna . Sockret i läsk hjälper blommorna frodas .
7

Placera blommorna i vasen . Byt vatten och tillsätt mer läsk varje två till tre dagar . Återigen , kom ihåg att skäras stjälkarna med en vass kniv .
Vinäger
8

Blanda två matskedar socker och två matskedar äppelcidervinäger i en liten skål . < br >
9

Fyll en vas till hälften med kallt vatten . Tillsätt äppelcidervinäger blandning till vasen . Den äppelcidervinäger , som är rik på kalium , kommer att bidra till att göra blommorna håller längre .
10

Placera blommorna i vasen . Byt vatten och tillsätt mer socker och äppelcidervinäger varje två till tre dagar . Recut stjälkarna med en vass kniv för att hjälpa blomman absorberar vätska på ett effektivare sätt .
Penny
11

Fyll en vas till hälften med kallt vatten .
< br > 12

Skär slutet av blommans stjälk med en skarp , icke - tandad kniv .
13

Drop ett öre i vattnet .
14

Ordna blommorna i vattnet . Kopparn i öre kommer att bidra till att förhindra svamp bildas på blommorna .
15

Byt vatten och recut stjälkarna med en vass kniv med några dagars mellanrum . Släpp öre tillbaka i vattnet efter varje påfyllning. Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/floral-designs/1012061978.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.