Hur man gör Lamb öra Kransar

Älskad av barn för sin mjuka , luddiga känsla , lamm öron ( Stachys byzantina ) är en favorit trädgård perenn . De är ett utmärkt val för användning i att skapa kransar , som den silver - sage färg och mjuka lila blommor skapar en frodig , sammetslen utseende . Lamb öra kransar håller form och färg som de torkar , så att du kan njuta av kransen i många år . Med blad som är följsamma när de är färska , skapar ett lamm öra båge lägger den perfekta finishen touch.Things Du behöver
Lamb öra stjälkar , 6 till 8 inches tall
Saxar
12 - tums halm krans formulär
Wire , 20 - gauge
Avbitare
vass tång
Florist tejp
Blommor stift
Lamb öra blad : 5 välformade blad av liknande storlek
runda tandpetare

Visa fler Instruktioner
1

Skär en bit av 20 - gauge wire 8 till 10 inches lång med avbitare . Böj tråden i en U - form .
2

in varje ände av kabeln genom krans formen , med U på baksidan . Böj upp U på baksidan av formen för att bilda en hängare . Addera 3

Använd spetstång för att böja de utskjutande ändarna av kabeln i rät vinkel mot krans formuläret för att hålla hangaren på plats .
4

Skär lamm öra stjälkar , med och utan blommor , som är 6 till 8 inches lång .
5

Samla sex till åtta stjälkar i en klustret. Skapa kluster med hjälp av stammar utan blommar som fyllmedel och placering stjälkar med blommor mot fronten och centrum . Skala den sista uppsättningen av bladen från stjälkarna , vid behov , lämna minst 1 centimeter av exponerade stam .
6

Wrap ändarna av stjälkarna tätt tillsammans med blomstertejp. Trim något ojämn stam slutar med en sax . Fortsätt att skapa kluster .
7

Placera krans formen , hängare sidan nedåt , på en arbetsyta . Att arbeta på den del av krans formulär direkt framför dig , lägger den första kluster av lamm öra på den övre ytan av formen . För in en florist stift eller två genom stammen området i klustret för att säkra klustret till formuläret .
8

Placera nästa monterade kluster av lamm öra på insidan kurvan av krans formen , vid sidan av första klustret. Stagger ändarna av kluster för att undvika bunching alla stam slutar på ett ställe . Säkra detta kluster med en florist stift .
9

Lägg ett tredje kluster på ytterkanten av krans formen , vid sidan av det första klustret , svindlande stammen ändarna . Säkra med florist stift .
10

Rotera kransen så säkrade stammar av tidigare kluster finns framför dig . Lappa blomstertejpbundna stammar av de tidigare säkrade kluster med midsection av nästa kluster av material , helt täcker florist tejp och skär ändarna av bifogade lamm öra kluster . Upprepa processen för att säkra ett kluster på toppen , insidan och utsidan av kransen formuläret .
11

Börja att bilda en båge genom att vika två stora lamm öron löv i halv end - to-end . Håll dem punkt-till - punkt , överlappande något , bildar öglor .
12

Placera stam ändarna av två extra blad bakom öglorna , vinklas ner för att skapa svansen på fören .

13

Vik sista bladet på mitten för att göra en smal remsa . Linda vikta blad runt mitten av de fyra andra blad , överlappande ändarna på baksidan .
14

Sätt den runda tandpetare horisontellt genom baksidan av bladen för att hålla bågen tillsammans . Fäst lamm öra båge till kransen på önskad plats med en blommig stift , döljer tappen genom att föra in den genom öglan i fören .
15

Häng kransen och göra några slutliga justeringar genom att sätta in och sätter ytterligare små kluster av material för att dölja några kala fläckar . Addera