Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> faux Finishing >> Content

Hur Spray Fixtures Paint Mässing

Mässing har en trevlig gyllene skimmer , men ibland är det bara inte vad du söker i dina armaturer . Det finns ingen anledning att förbise några attraktiva fixturer , dock. Om du tycker om formen av fixturen , är det bara utan utseendet på mässing möjligt att spraya måla mässing. Du kan använda vissa traditionella färger av sprayfärg eller så kan du välja en metallisk färg som lyser som verkliga metal.Things Du behöver
Sandpapper
Diskmedel
Rust remover
Tarp
Spray måla
Visa fler Instruktioner
1

ISÄR mässingsarmaturhelt. Täck alla delar med maskeringstejp som du inte kan ta bort , men du vill inte ha spray målade .
2

Undersök varje del av fixturen för rost och patina som du kan behöva rensa bort .

3

Sand bitar av fixturen om något av mässing är fjällning . Om det bildas rost under mässing plätering , kan det göra att färgen börja fjällning .
4

Tvätta fixturer med varmt vatten och diskmedel för att ta bort patina . Även ren mässing inte bildar rost, patina former i hörnen av mässing och kan störa målningen.
5

Applicera rostbort eventuella korroderade delar av fixturen . Om armatur är ren mässing , blir det ingen rost. Tyvärr har de flesta armaturer är bara mässing -klädd , så att metallen under pläteringen kan fortfarande samla rost över tid .
6

Torka armaturer när du är klar rengöring dem . Om ytan på fixturen är vått , kommer den att störa sprayfärg .
7

Ställ in varje bit av fixturen minst 6 inches isär på tarp så att du kan spraya dem separat . Håll sprayburk ca 6 inches bort från fixturen . Detta garanterar att färgen kommer att drabba fixturen , men tillräckligt långt bort att det inte kommer att orsaka fula dropp .
8

Spraya ner från toppen av varje del av fixturen . Låt dem torka helt innan du vänder dem om och spraya den andra sidan . Applicera två lager färg på detta sätt , eller tills du inte längre kan se någon av mässing skiner igenom . Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1012060667.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.