Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Utsmyckning material och tillförsel >> Content

Hur man gör Mässing Nitar

Brass nitar är täckta , koniska bitar av hårdvara som tjänar både en praktisk och dekorativ funktion i Leather . Locken ovanpå den cylindriska delen är ofta graverad eller formad med en mängd olika utföranden för att hjälpa läderhantverkarei att anpassa sina skapelser . För ännu större individualisering , skapa egna mässing nitar använder ugnen eldas mässing clay.Things Du behöver
16 g paket av mässing lera
Clay extruder med 1/2 tum runt hål
Straight razor < br > Bambu spett
Synål
Liten låg - brand ugnen
Stålborste
Visa fler Instruktioner
1

Dela upp paket med lera i tre lika stora bitar . Avkastning två av dem till förpackningen och försegla den senare för att hålla leran fräsch för senare . Mjuka upp den återstående bit lera ; fukta fingrarna mycket svagt om leran verkar torrt eller sprickor lätt.
2

Sänd denna bit lera genom strängsprutmaskinen för att bilda den i en cylindrisk form. Trimma ändarna med rakkniv för att göra dem rena och platt . Addera 3

Blöt bambu spett och sätt in det i ena änden av mässings lera . Vrid försiktigt när du trycker in den i leran för att skapa en ihålig inuti , som bildar ett rör .
4

Låt leran röret torka tills stel , men inte helt torrt .
5

Dra en av de andra två bitar av lera från förpackningen och mjuka upp det i fingertopparna . Rulla den till en boll. Tryck bollen mot en slät, hård arbete yta för att bilda den till en skiva ungefär tre fjärdedelar av en tum bred.
6

Blöt spetsen hos cylindern att åter mjuka upp den. Tryck spetsen hos cylindern in i centrum av skivan. Smörj mjuk lera av skivan runt änden av cylindern för att blanda de två delarna .
7

Carve toppen av cylindern med några motiv du vill med spetsen på stiftet. Använd en del av den kvarvarande lera , om du vill, för att bygga några egna former som sticker ut på ytan av skivan .
8

Låt leran stycket torka i minst 6 timmar . Sand med fina smycken sandpapper och smycken filer för att jämna ut eventuella ojämnheter på sidorna av skaftet och undersidan av skivan .
9

Kiln brand mässings leran enligt tillverkarens anvisningar . Låt svalna i en timme .
10

Borsta färdiga verket med en styv stålborste eller tråd borste på en borrmaskin eller roterande kraft för att ta bort brända aska och lysa upp metallen .
Addera
från:http://hem.98905.com/home-design-decor/decorating-materials-supplies/1012059396.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.