Brick Torr Förvaring Idéer för ved

ved ska staplas och torkas i över ett år för att bränna optimalt . Torr ved brinner mycket bättre än ved som har varit utsatt för väder och vind och blir fuktig . Med allt detta extra ved kräver gott om förvaring . Tegel är ett slitstarkt byggmaterial som kan hålla ved torrt , och ett antal ved lagringsenheter kan göras med tegel . Ved Rack

En ved rack är en öppen enhet lagring som gör att du kan stapla ved vertikalt . Lägg en nedre raden av tegel ute på en plan yta för att vara lika med bredden på ditt rack . Stack tegel på änden för att bilda sidoväggarna. En möjlig layout skulle ha en bredd på 8 meter, en höjd av 4 meter för sidoväggarna och en bredd av 13 fot för sidoväggarna. Ved bör staplas på 90 - graders vinkel till nästa lager , och det ska vara 6 inches av utrymme mellan varje rad , så att luften kan cirkulera för snabbare torkning . Lägg en presenning ovanpå hyllan för att skydda mot regn eller plats i racket under verandan taket .
Wood Box

Ett annat sätt att lagra ved är att göra en tegel trä box för din veranda . Medan en ved rack har en botten och höga sidor på ändarna , kommer lådan har tre väggar med samma höjd runt veden . För att konstruera lådan , helt enkelt lägga din första raden av tegelstenar i en rektangulär form till önskade dimensioner ; Använd en 1/2-inch-thick lager av murbruk på toppen och sidorna av blocken så du ställa dem på plats . Fortsätt att stapla tegel och tillämpa murbruk tills du uppnår önskad höjd . Underskatta inte vikten av tegel och ved . Eftersom lådan kommer att vara på verandan , bör den innehålla precis tillräckligt med ved för kortvarig användning .
Shed

Göra ett skjul bara för din ved kan öka din trä förvaringsutrymmedramatiskt . Använd tegelstenar för att bilda ett torrt golv för skjulet . Sopa sand i områdena mellan tegelstenarna för extra stabilitet . Stack tegel längs tre sidor av golvet sedan tillämpa en 1/2-inch-thick lager av murbruk till toppen och sidorna av blocken så du ställa dem på plats . Lägg till en plywood tak med murverk skruvar .
Utomhus Eldstad Förvaring
p Om du har en utomhus tegel öppen spis , överväga att skapa en intilliggande ved lagringsområde . Du kommer att behöva utöka samma murverk vid sidan av spisen och bildar ett öppet område där du kan lagra överskotts ved . Applicera murverk färg till nya tegelstenar så alla blocken är anpassat till utseendet. Konstruera en tre -sidig lagringsområde på ungefär samma höjd som den existerande eldstad , med antingen öppningen på änden eller vänd åt samma håll som eldstaden. Applicera tätningsmedel på en stor bit av lövträ sedan in den över lagringsenhetenoch limma den på plats . Detta kommer att omfatta ved och fungera som en skärbräda och mat prep område . Addera