Hur man gör Concrete Inlay Smycken

Betong används ofta som ett konstruktionsmaterial , men kan också användas som ett crafting material för att skapa dekorativa betong - inlägg smycken . Betong - inlägg smycken ser både robust och naturligt , vilket gör den väl lämpad för att skapa hängsmycken, ringar eller armband som kommer att komplettera en rustik stil garderob . Fin - grit snabb inställd betong är billigt och tillgängligt på någon järnaffär .
Vad du behöver
Blad silver, 1 mm tjock
Blad metallsax
Måttband Omdömen Square silvertråd , 5 mm
Lödning flux med pensel
Terrakotta tegel
Acetylen svetsbrännare
Löd
Fin - grit snabb inställd betong
Bowl
Craft stick
Home Instruktioner
1

Klipp ut en 1- till 2 - tums bit i någon form från plåt silver med hjälp av plåtklipp. Denna form kommer att vara stöd av smycken hängsmycke .
2

Klipp en bit fyrkantig silvertråd till samma mätning som omkretsen av arket silverformoch bildar tråden runt kanterna på formen . Hålla den fyrkantiga silvertråd platt mot kanterna av arket silverform .
3

Paint flussmedel på den fyrkantiga silvertråd och kanter där viran möter plåten silverform .

4

Placera formen på en terrakotta tegel, värm med hjälp av en acetylen svetsbrännare samtidigt som lod till sömmen där torget silvertrådenmöter plåten silverform. Låt hängande formen svalna i en timme .
5

Kombinera 1 tsk fint slip , snabb -set betong i en skål med 1 tsk vatten . Rör om blandningen väl med ett hantverk pinne .
6

Häll den i hängande formuläret som du skapat från arket silver. Fylla i formuläret till toppen.
7

Låt snabbinställdabetong för att härda och inställd för 4-6 timmar. Rör inte betongen när den härdar .
8

Vrid betong - inlaga hänge över och placera en 5 mm silver hängsmycke ring på toppen av hänget .
9

Måla sömmen där silverring möter baksida hängsmycke med flussmedel och värm området med en acetylen svetsbrännare samtidigt som lod till sömmen . Låt hänge svalna i en timme .
10

Skjut betong - inlaga hänge på ett halsband att bära den .