Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Konst & heminredning >> Content

Fakta om hyresvärdar

hyresvärdar i äldre tider var bokstavligen herrar ; de ägde herrgårdar och stora landområden inom ramen för ett feodalt system och tillät bönderna att leva på land i utbyte mot arbetskraft . Nu de äger , stugor, lägenheter och bostadsrätter som ett företag och styrs av statliga och federala lagar . Dessa lagar har inrättats för att skydda rättigheterna för hyresvärden och hyresgästen . Kreditkontroller på Hyresgäst

En hyresvärd som har egenskapen att hyra kommer att titta på en potentiell hyresgäst kreditvärdighet för att identifiera en stabil och förutsägbar hyresgäst . Hyresgäster med kreditupplysningar som visar en konsekvent lån betalningar , jobb stabilitet och en konsekvent betalning historia är bra potentiella hyresgäster för en hyresvärd . När du hyr fastigheten , hyresvärdar vill vara säker på att hyresgästen har råd med hyran och är i stånd att betala hyran i tid . Denna information kommer över från att genomföra en kreditkontroll för att hitta hyresgäster som är ekonomiskt stabila och kan hantera finansiella åtaganden .
Tenant Vräkning

För att vräka en hyresgäst, hyresvärden måste först juridiskt säga upp hyresavtalet , sedan lämna in en vräkning rättegång . Det första steget i processen är att ge hyresgästen ett skriftligt meddelande som anger skälet till uppsägningen av avtalet . Till exempel kan en hyresvärd be en hyresgäst att lämna om hyresavtalet har en klausul no- husdjur , och hyresgästen har ett husdjur katt eller hund . Efter att ha fått meddelandet , om hyresgästen vägrar att flytta eller bli av sällskapsdjur , då hyresvärden kan lämna in en vräkning stämning med domstolarna .
Sakförsäkring

hyresvärdar måste skydda sig ekonomiskt mot hyresgäster som skadar egendom och sammansatta frågor genom att inte betala hyran . Eftersom hyresgästen inte äger fastigheten, naturliga slarv på hyresgästens del leder till skador inne i huset eller lägenheten . Värdet på fastigheten deprecierar på grund av denna skada , och hyresvärden har att bära kostnaderna för reparationer eller nöja sig med en förlust i fastighetsvärde . Försäkring hyresfastigheter är ett sätt att skydda värdet på fastigheten .
Rätt Entry

En hyresvärd kan komma in i lokalerna medan den hyrs i nödfall liknande bränder , brast vattenledningar eller värmeenheten blåser upp . En hyresvärd kan också skriva in en hyresfastighet med hyresgästens medgivande . Lagarna varierar beroende på stat , men kärnpunkten är att de har råd med rimliga integritetsrättigheter till hyresgäster . En hyresvärd kan ange en egenskap efter att ge hyresgästerna förvarning , för att bedöma skadorna och göra nödvändiga reparationer . Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1012057278.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.