Min Kenmore Front - Load Washer läcker vatten från Dörr

A Kenmore front - load tvättmaskin som läcker från ytterdörren inte kräver en betydande mängd ansträngning för att diagnostisera eller åtgärda , men det är viktigt att man tittar in i problemet . Att låta en bricka för att fortsätta att läcka från ytterdörren kan orsaka golvskador. Förutom att skada ytan av golvet , kan vattnet också orsaka skador inne i golvet om det sipprar under ytan . Därför bör du ta hand om eventuella läckor som kommer från din bricka - oavsett var de börjar . Front Door Läckor

Rengör luckans glas som ger ett fönster på framsidan av brickan. När dörrglasblir smutsig , bygger rest upp och risken för läckage ökar . Rengör luckans glas med en trasa doppad i en blandning av tre fjärdedelar av en kopp flytande blekmedel och en liter varmt vatten. Torka packningen som omger insidan av dörren och dörrglasetmed denna trasa .
Tilloppsslangen Anslutningar

Undersök anslutningar tilloppsslangens om du ser en läcka eller pöl av vatten som ligger bakom brickan . De varma och kalla vatten slanganslutningar måste vara tätt runt ventilerna på väggen och där de direkt ansluter till brickan . Använd en skiftnyckel för att dra åt anslutningarna genom att vrida var och en medurs .
Stuprör Höjd

Flytta stuprör till en plats som är mindre än 96 inches hög . Det vatten som kommer från en slang och in i ett stuprör som är mer än 96 inches hög kommer att ha svårt att flytta in i stupröret med normalkraften det skulle ha om stupröret var bara ett par meter från golvet . Detta bringar vattnet att stanna kvar i brickan och inte helt rinna. Därefter , när du öppnar tvättluckan , kan vatten läcka ut från framsidan , eftersom det inte är helt urladdat.
Dräneringsslang Inser

Avloppsslangen ska sättas in omkring åtta till 12 inches in i stigröret . Se till att plast armbågen som följde med din bricka är placerad i änden av slangen . Detta gör det lättare att placera slangen i änden av ståndröret . Knyt avloppsslangen till ståndröret med ett snöre eller plastbandet för att hålla den på plats . En avloppsslangen som inte är helt isatt eller som faller från ståndröret kommer säkert att leda till att vatten läcker runt brickan . Addera