Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> Kylskåp >> Content

Vilken räckvidd i grader Fahrenheit för kylskåp

? Kylskåp måste köra inom ett mycket specifikt temperaturintervall för att fungera korrekt. Om temperaturen är av med mer än ett par grader Fahrenheit i endera riktningen , kommer ett helt kylskåp värde av livsmedel vara förstört . Även om flera olika typer av kylskåp finns, måste de alla hållas inom samma temperaturområde , om mat är tänkt att lagras i dem . Korrekt kylskåpstemperatur

Kylskåp temperatur måste hållas under 40 grader Fahrenheit för att avvärja bakterietillväxt och över 32 grader Fahrenheit för att hålla vattnet från att frysa . Den standard temperaturområde för de flesta kylskåp är mellan 35 och 38 grader Fahrenheit . Kylskåp har ibland en inbyggd termostat som tillåter ägaren att ställa in temperaturen någonstans inom detta intervall . Bara öppna dörrarna vid behov kommer att hjälpa till att hålla temperaturen i det optimala intervallet . Livsmedel förvaras vid över 40 grader Fahrenheit i mer än två timmar bör inte konsumeras .
Frys Temperatur

Fryst mat kommer att hålla bra för en betydligt längre tid än kyld mat . Frysskåp måste hållas under 5 grader Fahrenheit för att helt stanna av tillväxten av bakterier . Noll grader Fahrenheit är den optimala temperaturen för en frys. När fryst mat tinas kommer bakterietillväxt återupptas . Mat ska inte frysas om detta skäl . Det är dock okej att förvara mat i kylskåp i några dagar efter att det tinats .
Luftflöde

Luften i ett kylskåp behov att tillåtas att cirkulera för att hålla temperaturen i den korrekta intervallet. Kall luft frisätts nära toppen av kylskåp. Den rör sig sedan till botten av enheten , och tvingar den varma luften att stiga. Om detta flöde av luft avbryts, kan temperaturen i kylskåpet bli ojämn. Det är därför det är viktigt att inte overstuff ditt kylskåp med mat och dryck . Ha alltid tillräckligt med ledigt utrymme i ditt kylskåp så att luften kan cirkulera .

Temperaturregulatorer

Några exempel finns, till exempel en jäsande hembryggda öl , där du kan vill ändra temperaturområdet i ditt kylskåp . Detta kan åstadkommas med användning av en anordning som kallas en temperaturregulator . Temperaturregulatorer är ansluten till ett eluttag och sedan kylskåpet är ansluten till styrenheten . En termostatisk sensor placeras sedan i kylen. Temperaturen inuti kylskåpet kan sedan styras med styrenheten . Dessa enheter är också användbart om ditt kylskåp termostat är trasig . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/refrigerators/1012055687.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.