Vad är en brun film i ett bubbelbad ?

När en brun filmliknande ämnet förefaller på ytan av en bubbelpool , det finns några möjliga orsaker , från en brist på regelbunden rengöring till tillväxt av mögel . Ta bort den bruna substansen kommer att ta lite grundlig rengöring och pågående förebyggande för att hålla problemet uppstår i framtiden . Mineralinnehåll

Många hem har vatten som är rik på järn och andra mineraler . Hög järnhalt kan lämna en brun hinna på insidan av diskmaskiner , duschar, toaletter, tvättmaskiner och även bubbelpooler . Detta är också känt som hårt vatten. Kontakta ditt lokala vattenbolaget och fråga om mineralinnehållet i din lokala vatten för att ta reda på om du har hårt vatten och överväga att lägga till en hushållsvattenfilterom vattnet är rik på järn och andra mineraler .
mögel

Whirlpool baljor bör rengöras regelbundet och torkas samt för att förhindra utvecklingen av mikrober som kan bilda en brun , möglig substans på ytan av badkaret . Använd inte bubbelbadkar tills badkaret är noggrant rengöras och sköljas .
Rengöring

Rengör bubbelbadkar för att ta bort den bruna filmen genom att fylla hela badkar med varmt vatten tills vattnet når minst 2 inches över de bästa jetplan . Häll i 2 tsk . låglöddrande automatisk diskmedel och 4 oz . flytande blekmedel . Slå på jets och låt jets springa i 10 minuter , sedan stänga av jets av och tömma badkaret . Stäng avtappnings igen och fyll badkaret med kallt vatten över de bästa jetplan . Kör jets för fem minuter , sedan stänga av jetplan och töm badkaret .
Tips

Förhindra utvecklingen av mögel eller hårt vatten skala genom att torka ner bubbelpool badkar med en mild , icke - slipande rengöringsmedel efter varje badkar användning . Använd en ren , fuktig trasa för att torka bort eventuella rengöringsresteroch torka med en handduk . Addera