Bosch 280031V Specs

Bosch 280031V är en modell av bränslespridare som används i gasmotorer . Bränsleinsprutningssystem leverera exakta mängder av bränsle in i förbränningskamrarna , där bränslet antänds. De arbetar snabbt och enligt känslig tidpunkt för att spara bränsle , och samtidigt också det mest effektiva motorprestanda möjligt . Bränslepumpen sig skapar den luft /bränsleblandning , men insprutaren är ansvarig för att finfördela bränslet på rätt sätt. Flera viktiga specifikationer , i Bosch 280031V och alla injektorer , styra parametrarna i injektorn och hela insugs bränslesystemet . Mängd

En av de viktigaste specifikationerna för en injektor är hur mycket bränsle den kan röra per minut. Vissa injektorer är anpassade för mindre motorer , såsom motorcyklar , medan andra är utformade för större motorer som kräver mer frekvent injektion för ett större antal cylindrar . Ibland är detta belopp även anges som pounds per timme , till exempel 14.8 pounds per timme . Den 280031V flyttar 245 kubikcentimeter ( cc) per minut .
Tryck

Tryck är ett annat sätt att mäta hur lätt injektorn kan flytta och finfördela bränslet . Vissa system kan kräva en mer kraftfull ryck än andra . Denna specifikation är nära förbunden med den cc per minut , eftersom större tryck naturligtvis kommer att producera större mängder bränsle . Trycket har en effekt på 100 procent drift , det vill säga när injektorn är verksamma på 100 procent verkningsgrad , vilket gör specifikationen en stor del teoretiska antalet . Denna modell ger 45 pounds per kvadrattum ( psi ) vid 100 procent .

Elarbeten

Många bränslespridare ger också information om elektrisk ström . Injektorn använder ström för att få de nödvändiga signalerna för att öppna och stänga sina ventiler . Aktuell rating typiskt ges i ohm, som kan delas med 2 för att få ampere. Bosch bränslespridare kan variera något i ohm -användning , men områdena ligger mellan 16 och 12 ohm för många spridare .
Övriga specifikationer

Ett antal andra viktiga specifikationer avser driften av Bosch 280031V , men också i samband med andra komponenter i motorn. Intag och filterdiameterciteras , i detta fall 52,6 och 50,8 mm , respektive. Den typ av organ den är konstruerad för och adaptrarna kan det behöver för att arbeta med vissa motorer är också viktiga , men kan variera beroende på hela motorn . Addera