Felsökning F3 Problem på en GE Mikrovågsugn

kommer GE mikrovågor med en digital display visar en felkod när det finns ett problem eller fel med enheten . En typ av felkod som kommer att visas på en GE- ugn och kräver felsökning är en kod F3. Ett F3 felkod indikerar att tangentbordet för kontrollpanelen är dåligt eller har en kort . Detta gör att mikrovågsugnen piper kontinuerligt efter inställd klocka visas . Detta är vad du behöver
Phillips - skruvmejsel
Hårtork
Knappsats
Key membran
Visa fler Instruktioner
1

dra ur nätsladden för mikrovågsugn från eluttaget . Dra mikrovågsugn ut från väggen och ställa den på ett bord eller disk .
2

Hitta och ta bort de två skruvarna från toppen av gallret , på teckensnitt på enheten , med Phillips mejsel . Dra gallret bort av mikrovågsugn . Addera 3

Hitta och ta bort skruvarna som används för att fästa manöverpanelen till mikro ramen . Lyft upp och bort från mikrovågsugnen kontrollpanelen enheten .
4

Hitta och ta bort skruven som används för att säkra den gröna jordledningen . Dra ut alla kontakter och bandkablar från styrkortet .
5

Applicera värme från en hårtork på framsidan av kontrollpanelen i minst 30 sekunder . Se till hårtork är på låg nivå. Dra upp på ett hörn av det övre membranet , dra sedan bort det i styrkortet .
6

Upprepa steg 5 för det andra membran som finns på styrkortet .
7

Sätt böjlig krets av det nya membranet genom öppningen i styrkortet . Ta bort vaxet uppbackning för att exponera klistret för membranet . Placera membranet på styrkortet .
8

Peel vaxet uppbackning från den övre membranet , sedan placera den på styrkortet .
9

Placera styrkortet tillbaka på mikrovågsugnen och fäst den med skruvmejseln . Sätt tillbaka gallret , och ställa mikrovågsugnen på plats igen .
10

Anslut mikrovågsugn tillbaka till eluttaget och ställa om klockan . Addera