Hur man installerar en Frigidaire Above Spis Mikrovågsugn

Ett ​​bra sätt att spara plats i köket är att köpa och montera en Frigidaire mikrovågsugn ovanför spisen . Dessa typer av mikrovågor är inte svårt att installera om du har en grundläggande förståelse för el . De eliminerar också behovet av att installera en frånluftsfläkt. Över området mikrovågor har en inbyggd träkol filtreringssystem som fångar fettet ur ångan som skapas när du lagar mat . Installera mikrovågsugn bara tar ungefär en och en halv timme . Detta är vad du behöver
Stud finder
Pencil
Måttband
stjärnskruvmejsel
Nivå
Borra
Borr set
vippskruven ankare
Wire nötter
eltejp
Visa fler Instruktioner
1

Stäng av strömmen för köket vid breaker rutan innan du börjar installera Frigidaire mikrovågsugn . Dra rad ur det område där du kommer att arbeta . Leta upp och markera var och en av reglarna i väggen med hjälp av en regeldetektor och en penna .
2

Placera monteringsmallen på väggen där du kommer att montera mikrovågsugn . Nivå mallen med nivån och tejpa fast den på väggen . När du tejpa mallen på väggen , kom ihåg att det är viktigt att att montera mikrovågsugn i åtminstone en stud . Addera 3

Märk ut var hålen du måste borra i enlighet till mallen med hjälp av en blyertspenna. Borra de nödvändiga hålen med hjälp av en borrmaskin och borr . Om du missar stud på ena eller andra sidan , gör att hål stort nog att acceptera en växlings ankare .
4

Anslut monteringskonsolen för Frigidaire mikrovågsugn på väggen med hjälp av hårdvara som levererades med mikrovågsugnen . Borra hålen i botten av skåpet med hjälp av en borrmaskin och borr enligt den medföljande mallen så att du kan fästa mikrovågsugn till skåpet när du hänga den på väggen .
5

Anslut elektrisk tråd till köket kretsen . Röda eller svarta trådar är varma och vita eller grå kablar är neutrala . Jordledningen kommer att vara antingen grön eller en skalad kabel . När du ansluter kablarna , installera tråd nötter på skarvarna så det finns inga nakna kablarna . Borra ett hål i skåpets botten och för in kabeln genom den.
6

Anslut kabeln till mikrovågsugn och installera tråd nötter på skarvarna . Placera locket på trådöppningenoch dra åt skruvarna med en skruvmejsel . Lyft mikrovågsugn upp till fästet med hjälp av en assistent . Fäst mikrovågsugn till konsolen genom att haka spåren på den nedre kanten av mikrovågsugn på flikarna på monteringskonsolen ..
7

Montera monteringsskruvarna genom botten av skåpet och in i toppen av mikrovågsugnen. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel . Fäst jalusin till den övre delen av en mikrovågsugn. Slå köket strömmen på brytaren rutan . Programmera mikrovågsugn och ställa in rätt tid enligt instruktionerna för din specifika modell . Addera