Installera en inbyggd Kenmore Diskmaskin

A Kenmore diskmaskin är mer än bara en bekvämlighet som du lägger till i köket . En diskmaskin sanerar även dina rätter . Den svåraste delen av processen är att välja den särskilda Kenmore modell du vill installera i köket . Glöm inte att ta riktiga mätningar av det utrymme som du har tillgängligt för en diskmaskin innan du gör ditt köp . Detta kommer att bidra till att förhindra dig från att köpa en enhet som inte fit.Things du behöver
Jigsaw
Borra
Hålsåg
Elektrisk tråd
Wire nötter
Hacksaw
måttband
1/2-tums CPVC vattenledning
Koppar - till - CPVC diskmaskin montering
CPVC armbågar
CPVC primer
CPVC lim
Skiftnyckel
Liten rörtång
Branch stränghållare rör
Skruvmejsel
Nivå
1/2-tums träskruv
Visa fler Instruktioner
1

Stäng av köksströmtillförselnvid strömbrytarboxen . Stäng av varmvatten vid diskbänken . Ta bort skåpet från den plats där du kommer att installera den nya diskmaskinen genom att ta ut skruvarna på insidan av skåpet med en skruvmejsel . Skjut in skåpet från under disken .
2

Använd figursåg , göra nödvändiga nedskärningar i skåpet ansikte för att göra diskmaskinen passar ordentligt . Öppningen för att passa diskmaskinen måste vara 24 inches . Skär ett hål mellan diskmaskinen viken och vask med hjälp av borr och hålsåg . Detta gör det möjligt för vattenförsörjning och dräneringsledningarigenom . Addera 3

Anslut elektriska ledningar för diskmaskinen till köket kretsen . Den varma tråden blir röd eller svart och den neutrala är vit eller grå . Jordledningen är oftast grön , men kan faktiskt vara en skalad kabel . Anslut kablarna enligt färg och sedan installera tråd nötter på skarvarna .
4

För den elektriska in i diskmaskinen viken . Tejpa ledningarna i golvet i mitten av viken . Montera koppar - till - CVPC montering på vatteninloppet på diskmaskinen med hjälp av en skiftnyckel för att dra åt den . Skär varmvattenledningen med hjälp av en bågfil . Sprid primer på CPVC T - koppling . Applicera ett lager CPVC lim och anslut den till vattenytan .
5

Skär 1/2-tums CPVC rör i de nödvändiga längder med hjälp av en bågfil för att följa rutten till diskmaskinen viken . Denna längd varierar beroende på din specifika applikation , så du måste mäta längderna med hjälp av måttband . Applicera CPVC primer till rör och rördelar . Låt primern torka i en minut och sedan använda ett lager lim på varje del som du sätter ihop . Fortsätt tills du kommer till diskmaskinen . Skjut maskinen på bukten och anslut vattenledningen till det .
6

Anslut de elektriska ledningarna till diskmaskinen . Montera tråd muttrar på de trådskarvaroch sedan installera locket på trådrutanmed en stjärnskruvmejsel . Koppla bort fällan från diskhon stränghållare med hjälp av en rörtång . Ta det stränghållare från diskhon avloppet med hjälp av en rörtång . Montera grenstränghållaremed hjälp av rörtång .
7

Anslut fällan till grenstränghållareoch dra åt beslaget med hjälp av en rörtång . Dra diskmaskinen avloppet genom öppningen i skåpet och anslut den till grenslutartikel. Fäst klämman med en skruvmejsel för att dra åt skruven . Nivå diskmaskinen och justera frambenen genom att vrida dem upp eller ner efter behov .
8

fast diskmaskinen till bänk med hjälp av träskruv och en stjärnskruvmejsel . Montera sparkplåt på botten av diskmaskinen och dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel . Stäng av köks strömförsörjning vid breaker rutan . Addera