Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> Luftrenare >> Content

Köpguide för Avfuktare

Mängden fukt i ditt hem , även känd som fukt , spelar en stor roll i hur många luftburna allergener finns i ditt hem vid en viss tidpunkt , främst dammkvalster och mögel . Du kan minska mängden fukt i ditt hem genom att köpa en avfuktare . Varje avfuktare har sina egna specifikationer och innan du köper en bör du utvärdera ditt hem behöver . Funktionalitet

avfuktare arbete genom att avlägsna fukt från luften liknande på ett sätt att luftförhållanden . Den varma och fuktiga luften passerar de kylda spolar och kondenserar på dem , lämnar vätskan för att släppa ner i en droppskål eller hink . Luften som avges från avfuktaren är torr och varm. Alla enheter arbetar på samma sätt , oavsett om de är konstruerade för användning i hemmet eller på en kommersiell skala .
Avverkning

Alla avfuktare inte avlägsna fukt på samma takt . Om ditt rum är otroligt stor , kommer du att behöva en avfuktare som har en större avverkning . Några av de större , industriella storlek maskiner fungerar för att ta bort upp till 50 liter vatten om dagen , medan andra mindre , bostäder avfuktare för de flesta hem bort någonstans mellan 30 och 70 liter fukt i en dag .
< Br >
Temperaturområde

Varje avfuktare arbetar specifikt för ett annat temperaturområde . Om du tänker använda en i ett område som en källare eller garage , köpa en avfuktare som kan arbeta vid lägre temperaturer , kanske ner till 32 grader Fahrenheit . Du kanske också vill köpa en avfuktare om du bor i ett område som har hög luftfuktighet ofta , till exempel nordöstra där luftfuktigheten är hög från maj till oktober med milda temperaturer .

Energi nivåer

olika avfuktare använda olika mängder energi. Generellt är de större enheterna kräver mer makt . En avfuktare kan sträcka sig från 50 till 800 watt , beroende på dess storlek. Om du är orolig för elkostnader , köpa en som är energi - stjärniga kompatibel för maximal besparing .
Noise

flesta avfuktare fungerar tyst , speciellt nyare modeller . Du kanske upptäcker att äldre modeller är lite bullrigare än idealisk . Du kanske måste ta itu med en bullrigare enhet om du behöver det för att täcka ett större område eller placera den i ett område med hög luftfuktighet . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/air-purifiers/1012006956.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.