Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> luftkonditionerare >> Content

Luftkonditionering kylbehov Beräkning

Luftkonditioneringsapparater varierar mycket i kyleffekt från modell till modell , vilket gör det ibland svårt att avgöra vilken enhet att köpa . Räkna ut rummets AC kylbehov kommer att hjälpa dig att avgöra den perfekta luftkonditionerings storlek att köpa , vilket gör det mycket lättare att välja den apparat du behöver . Varför kylbehov Matters

Att välja en modell för att hantera rummets kylbehov är viktigt när man köper en ny luftkonditionering . Kylbehovet avgör hur kraftfull luftkonditioneringen behöver vara för att hålla rummet vid en behaglig temperatur . Om luftkonditioneringen är för svag , kanske enheten inte kyla rummet ner tillräckligt ; Men , kan köpa en AC-enhet som är för stark vara lika illa , genom att slösa energi och lämnar luften fuktig och fuktig .
Mätning kylbehovet

Kylning laster mäts i British Thermal Units ( BTU ) . En BTU är ungefär motsvarigheten till värmen från en köks match . I mer exakta termer är en BTU den mängd värme som krävs för att höja temperaturen på en pint vatten genom en grad Fahrenheit . Ett rum har luftkonditionering kylbehov är den mängd värme som måste extraheras ur det varje timme för att hålla den önskade temperaturen .

Standard Riktlinjer

US Department of Energy rekommenderar ett kylbehov på 20 BTU per kvadratmeter , även om andra faktorer påverkar också önskad kyleffekt . Starkt solljus lägger 10 procent , och tung skugga tar bort 10 procent av kylbehovet ; dessutom , mer än två personer lägger 600 BTU till rummets behov per person, och köksmaskiner lägga ytterligare 4.000 BTU .
Online Räknare
p Om du behöver mer exakt beräkningar , kan du använda en av de många online BTU räknare tillgängliga . I kalkylbladet från Consumer Reports använder en lång rad faktorer för att ge dig exakta resultat medan Good Housekeeping s AC - dimensionering verktyg är ett enklare kalkylator utformad för snabba resultat . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1012050591.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.