Hur man reparerar en Sears Rototiller

Tilling en trädgård med en spade och hacka är hårt , slitsamt arbete . Användning av motordrivna Fräsar gör jobbet en stor en del lättare. Sears, under hantverkare namn , tillverkar gasdrivna Fräsar , såsom 8 hästkrafter, 4 -växlad modell. Craftsman Fräsar , som är remdrivna , anses hållbara maskiner . Om ett problem uppstår dock prova några hem reparation tekniker för att undvika att behöva involvera en resa till en dyr reparation shop.Things Du behöver
Gas
Tändstiftsnyckel
Tändstift
Luftfilter
Skruvmejsel
Wrench
Tänger
Utbytes bälten
Visa fler Instruktioner
motorer Service
1

Öppna tanklocket och se till att det finns gas i rototiller tank. Om bensintanken är låg , fyll den och sedan försöka starta rototiller .
2

Dra av rototiller s tändkabeln och använd en tändstiftsnyckel för att ta bort pluggen . Installera en ny plugg och starta rototiller . Addera 3

Ta bort luftfilterlocket på rototiller och ta ut filtret . Knacka smutsen ur filtret eller ersätta det med ett nytt filter .
Rembyte
4

Ta bort de två skruvarna och en mutter på rototiller bälte omslaget , med en skiftnyckel och en skruvmejsel .
5

Tryck medlöpande remskiva rakt fram och glida back drivrem av. Så snart den har banat tomgångsskivan , ta bort den andra änden av den variabla hastighets remskiva .
6

Skjut maskinens växelspak att vidarebefordra läge och ta sedan bort den främre drivremmen från både variabel hastighet remskiva och då motorns remskiva .
7

Slip den nya framdrivremmenpå motorn och varvtals remskivor . Placera den omvända drivremmen över variabel hastighet remskiva och dra tomgångs remskiva bakåt och glida bältet över det .
8

tillbaka rototiller remskyddet med skiftnyckel och skruvmejsel .

Addera