Vad är i Tiki Torch Fluid

? Tiki ficklampor är ett vanligt sätt att få en rolig och exotiska utseende till din bakgård . Det mest använda i tikifacklor bränsle är citronellaolja , men paraffinolja också används .
tikifacklor
Bakgrund

Tiki ficklampor falla i två kategorier: för olja och gas . Gas ficklampor är ansluten till naturgasledningaroch kan bränna på obestämd tid . Olje ficklampor är fyllda med en viss typ av bränsle. Addera bränslebehållare

Tiki ficklampor innehåller vanligtvis ett lock där veken hålls på plats . Bränsle är placerad på insidan av locket och veken suger oljan , vilket möjliggör flamman att bibehållas. Lågan på en tiki fackla kommer att pågå i proportion till hur mycket olja kan hållas i behållaren .
Tiki Torch Fuels

mest populära vätska som används som bränsle i tiki ficklampor är citronellaolja. Paraffinolja , känd vanligen som fotogen , också är mycket vanligt förekommande .
Citronellaolja

Citronella olja är en eterisk olja i citrongräs . Den används ofta som bränsle för Tiki ficklampor för sin lukt som många finner behaglig . Citronella har också fördelen av att vara ett naturligt insektsmedel .
Paraffinolja

Paraffinolja också används ofta som bränsle för Tiki ficklampor eftersom det brinner rent och har mindre av en lukt än citronellaolja. Paraffinolja kan kombineras med citronella för att få sina insektsavvisandefördelar . Addera