Åtgärd för att hålla hundar utanför en gräsmatta

Du arbetar hårt för att behålla din gård och trädgård , och hundar få in din gård kan förstöra estetik ditt arbete . Kemikalier i hund urin kan göra ditt gräs brun , och hundar kan riva upp en trädgård på ett ögonblick . Håll hundar ur din trädgård utan att spendera för mycket pengar eller använda onaturliga taktik . Sprinklersystem

installera ett sprinklersystem i din trädgård som reagerar när den känner av ett djurs rörelse är ett säkert och enkelt sätt att skrämma bort hundar . Det kan också vara till nytta för ditt gräs . Du kan hålla sprinklern på vid tillfällen då hundar verkar komma runt det mesta , eller så kan du ställa in den för att aktiveras av rörelse för att överraska och skrämma djuren .
Vinäger

Vinäger är användbart för många hushållsändamål , och du kan även använda den för att hålla hundarna borta från din gräsmatta . Fyll en plast sprayflaska med outspädd ättika och spraya runt gården och trädgården för att hålla hundarna borta . Doften är oattraktivt för djuren och kommer att hålla dem från att komma in din gård . Detta måste göras varje dag för att hålla vinäger doften stark .
Pepper

Djur gillar inte det sätt peppar doftar , så stänka kraftigt runt gården . Använd cayennepeppar och svartpeppar för effektiva resultat . Gör raden av peppar tjock och går runt varje område du vill behålla hundarna ur .
Staket
p Om ingen av de andra metoderna fungerar och du bara kan " t hålla hundar av din gräsmatta och du har pengar att investera , kanske ett staket vara det bästa alternativet för dig . Stängslet kan vara trä , tråd eller kedjelänk , och det är det enda helt idiotsäkert sätt att hålla hundar från att komma in din gräsmatta . Addera