Hur man håller från Burning My Lawn Under en bärbar Fire Pit

En bärbar eldstaden är en vanlig utomhus accent pjäs som kan liva upp ett utrymme med en kontrollerad och attraktiv ved eller kol brand . Men vanligtvis används på uteplatser , kan brand gropar även användas på en gräsmatta om lämpliga försiktighetsåtgärder vidtas . Genom att sätta upp ett utrymme som lämpar sig för gropen på din gräsmatta kan du förhindra skador på gräset och minska risken för en brand olycka.
Du behöver Omdömen Träpall
Plywood

Trädgårdsslang
röda tegel
Instruktioner
1

Placera en träpall på en plan och jämn plats på gräsmattan. Om du inte har en pall , kan du även använda en fyrkantig bit plywood .
2

Spray en dimma av vatten på pall eller plywood tills den är fuktig vid beröring . Detta kommer att skydda träet från lågorna.
3

Täck ytan på pallen eller plywood med rött tegel . Rada upp tegelstenar i jämna rader och kolumner så ingen av virket nedan visar . Om det görs på rätt sätt , kommer du att ha en tät tegel yta redo för eldstaden .
4

Placera eldstaden ovanpå tegelytan. Se till att firepit är stabil och säker innan du tänder brasan . Din gräsmatta kommer att skyddas från värmen lågorna som tegel absorberar värmen istället .