DIY Lawn Möbler

Ofta utomhus glöms bort när designen pengar budgeteras , och du hittar dig själv med ett vackert inredda hem med en naken bakgård . Du behöver inte överge din bakgård , men även om din dekorera budget är knappt i svart. Craft en full uppsättning av matchande utemöbler för mindre än kostnaden för en bit av färdigköpta möbler . Spara pengar och spara resurser genom att använda bygg -site som kastas överbord och dollar - store fynd . Detta är vad du behöver
Kabel spole
Sandpapper
Exteriör måla
Paint fack
Pensel
bomull vadd
utomhus tyg
Tyg sax
häftpistol
Fyra pallar
Fyra bänk uteplats kuddar
utomhus kuddar
plast papperskorg , 18 inches tall , 12 inches i diameter
Stark konstruktion lim
Rund spånskivor bords
250 meter av ¼ - tums Manila rep
limpistol
Varmt lim
Klar akrylsprutpäls
Visa fler Instruktioner
Cable Spool Pall
1

Sand ytorna på din kabel spole , ta bort alla flisor och ojämna kanter . Måla spolen och låt färgen torka helt innan du applicerar ett andra lager färg .
2

Lägg din vadd över toppen av spolen och skär runt spolen runda topp . Lägg din yttre tyg över toppen av vadd och skär runt kanten på spolen topp , vilket ger en 5 - tums gränsen av extra tyg .
3

Vrid på spolen över på dess topp , hålla vadden och tyget på den så att den sitter direkt över centrum av vadd och tyg. Dra tyget på undersidan av spolen överkant och häfta på ett ställe
4

Hitta den motsatta sidan från den häftklammer och dra i tyget på den sidan över och häfta . ; har du nu två häftklamrar på motsatta sidor nedanför spolen toppen . Hitta fläckarna mellan de två häftklamrar och häfta tyg i dessa två fläckar på undersidan av spolen , att först dra tyget spänt.
5

Staple runt kanten , under toppen, alltid häftar på den motsatta sidan av den sista platsen du häftade och komma ihåg att dra tyget spänt men inte för hårt .
Pallsektionssitt
6

Sand dina pallar noggrant för att avlägsna eventuella splittrade områden eller ojämna kanter . Måla dina pallar för att matcha eller komplettera din avföring .
7

Placera två av era pallar lägenhet i ett " L " bildning , med ett placerat vinkelrätt mot den andra sidan, vid slutet av den långa kanten av lastpallen.
8

Placera de andra två pallar ovanpå de första lastpallar , matchande kanterna.

9

Lägg din utomhus bänk kuddar över lastpallar " toppar att avsluta utomhus sectional . Konstfullt placera kuddar runt sectional för effekt .
Rope papperskorgen Tabell
10

Vrid papperskorg på dess öppning . Täck den exponerade ned i papperskorgen med en generös portion av bygg lim . Ställ bordsskivan på lim och centreras på botten av papperskorgen. Låt din limmet torka helt innan du fortsätter .
11

Värm upp din limpistol . Hot lim i ytterkanten av basen av dina sopor kan , och sedan börja linda repet runt din papperskorg botten , täcker limmet . Limma runt nästa exponerade delen av papperskorgen , och sedan lägga till ytterligare ett lager av rep genom att linda lika lång rep runt papperskorgen i en annan rad .
12

Fortsätt limning och omslag rep runt papperskorg tills du har täckt hela papperskorgen . Låt all limmet torka innan du går vidare .
13

Vrid bordet på dess topp . Börjar på papperskorgen bas, varmt lim och fästa repet i en spiral , tills undersidan av bordet är täckt med rep. Fortsätt att limma och fästa på bordsskivan , som täcker bordskanten .
14

Vänd tabellen på sin bas . Fortsätt att limma och fästa repet i en spiral , tills du kommer till mitten av bordet . Täck ditt rep med flera lager av tydliga sprut päls för att skydda repet och slutföra projektet . Addera