Hur man gör ett gångjärn Seat Bench

Lägga alla viktiga förvaring i ditt hem kan vara en prioritet . Att göra en gångjärnsförsedd bänk eller bankettsätetär det perfekta sättet att skapa extra lagringsutrymmei hemmet , medan samtidigt lägga till fler sittplatser . Detta gångjärn sits gör en perfekt abborre för att ta av dig skorna när du kommer in genom dörren och skor eller paraplyer kan stuvas säkert avstånd inne . Om du saknar lagringsutrymme och extra sittplatser i ditt kök eller matsal , kan en ledad bankett ge lösningen på dina problem . Detta är vad du behöver
tjock plywood ark
Saw
Skruvar
Piano gångjärn
Wood Stain
Varnish
Visa fler Instruktioner
1

Skär en tjock plywoodskiva in i en stor rektangel, som kommer att bli baksidan av färdig gångjärnssätet . En vinkelhake kan användas för att få vinklarna torget , medan en tapp såg , kan sticksåg eller band käken användas för kapning . Skär längden på rektangeln till önskad slut bredden på din stol . Detta kommer att bestämmas av hur många människor du vill sittplats . Skär bredden på plywood till den önskade slut höjden på stolen . Detta avgörs av om din stol har en hög rygg som når ungefär till axelhöjd , eller en vanlig stol back som kan mäta sig med botten eller mitten av en genomsnittlig persons rygg när du sitter.
2

Klipp mer plywood i två rutor som blir sidorna av stolen . Längden av kvadraterna kommer att bli den färdiga djup av stolen . Höjden kommer att vara den ungefärliga färdiga höjden på stolsitsen . Stolar för närvarande i ditt hem kan användas som en guide för höjd och djup på sätet . Addera 3

Klipp en rektangel från plywood för att bilda framför stolen . Höjden av rektangeln kommer att vara samma som höjden av kvadrat redan skurits . Längden av rektangeln kommer att vara samma som längden på baksidan av stolen , minus tjockleken på två bitar av plywood som används . Således framsidan av stolen kommer att vara samma längd som ryggen , när de två sidostyckenär fästa vid sin sida .
4

ihop bitarna som de kommer att visas på den färdiga stolen . Placera stora rektangeln på ryggen, en kvadrat med vardera sidan och den återstående rektangel vid fronten. Varje bit ska vara nivå i nederkant . Varje sida torget kommer att monteras på insidan av bakstycket .
5

Skruva bakom stolsryggen för att fästa sidostyckena . Tre skruvar på varje sida bör vara tillräckligt för att skapa en stark gemensam . Använd skruvar som är dubbelt så lång som tjockleken på träet .
6

Sandwich framsidan av stolen mellan sidostyckenoch skruva fast . Skruva från sidan av varje bit för att fästa . Återigen använder tre skruvar vid varje kant för att bilda en stark fog.
7

Skär två rektanglar av plywood som är av samma storlek som de yttre kanterna av den nedre delen av stolsitsen .

8

Screw en av dessa rektanglar till botten av stolen för att bilda stolfoten . Justera kanterna på ramen och botten av stolen för att göra detta. Skruva underifrån för att fästa basen .
9

Bifoga ett piano gångjärn till den återstående bit plywood , som kommer att bli stolsitsen . Gångjärnet måste idealt vara samma längd som stolen bryn . Skruva fast gångjärnet med hjälp av vart och ett av hålen på gångjärnsplattan.
10

Placera stolsitsen på ramen på stolen , med gångjärn på baksidan . Centrera sitsen på stolen basen . Locket stolen hänga över på framsidan något för att skapa en läpp för att lyfta locket .
11

Lyft upp stolsitsen och håller den på plats . Skruva den andra sidan av gångjärnet på baksidan av stolen för att bilda hissen upp en del av din plats . Använd varje skruv hål på piano gångjärn för en säker fixering .
12

Stain din färdiga sits och låt torka .
13

Lack sätet för en slät yta. Addera