Möbler Tapetserarverktyg

reupholstering möbler kan ge den ett nytt utseende . Om du planerar att reupholster en möbel , kan göras jobbet enklare med hjälp av rätt verktyg . Förstå vad du behöver och hur man använder de verktyg som kan vara lika viktigt som att förstå Tapetserar instruktioner . Verktyg som du redan har i ditt verktyg bröstet kan uppnå samma syfte som särskilt konstruerade sådana. Ta bort Tyg

please , häftklammer eller spik remover används för att ta bort spikar från gamla klädsel . Slutet av plockaren kan glida under huvudet på de stift för att dra dem ur möblerna . Nagel tång kan användas för envisa nubb också.

Vassa knivar är användbara för att ta bort gammalt möbeltyg . En vass kniv också kan användas för att ta bort gammal webbing .

En trä -eller gummiklubba kan användas för att slå ut limmade fogar eller till och med en stolsits , vid behov. Addera Förberedelser Möbler

Tänger och avbitare används för att hålla trasiga fjädrar för reparation .

En sadelgjord bår kan du hålla bandet så att du kan dra bandet tätt och nära frame .

kraftiga sax är väsentliga för att skära tyngre möbeltyg

En vass kniv eller elektrisk kniv är tillräckligt för att skära den tjocka ersättare skum för dina möbler . Det finns verktyg som utformats speciellt för ändamålet , men knivar är oftast lämplig .

En trä klämma kan användas för att hålla ihop bitarna om det är nödvändigt att limma några träbitar . Addera
stoppning

En klädsel häftapparat används för att fästa tyg på möbler . En luft häftapparat är rekommenderad typ för klädsel . Det kräver en luftkompressor och kan vara mer av en investering än vad du kommer att vilja göra för en enda klädsel projekt . En kraftig häftapparat eller en please hammare med klädsel nubb kan användas om du inte har en häftapparat .

En klädsel symaskin är en kraftig maskin . Det är inte nödvändigt att köpa en om du inte planerar att göra en hel del tapetsering . Kraftiga nålar kan användas med en vanlig maskin för varje sömnads som behöver göras .

En magnetisk klibb hammare är en av de mest användbara stoppningsverktyg . Det är magnetiserad för att plocka upp och hålla nubb och spikar . Det används för att hamra nubb in i möbler. Om du använder dekorativa nubb , kan du köpa en nylon spets hammare så att stift inte är skadade .

Ett urval av nålar kommer att behövas för att sy olika delar av din klädsel . Det behövs starka nålar , inklusive stoppnålar , böjda nålar och knappnålar. Addera