Hur man bygger en Toy Chest

Barnens leksaker tycks föröka sig över natten och snart fyller ett helt rum . Att bygga en leksak bröstet kan vara ett bra botemedel för problemet med en fullsatt Toyland . Ditt barn kommer att ha en bestående släktklenod . Detta är vad du behöver
Saw
Kombination torget
Skruvmejsel
Borra
Finish slipmaskin
Bitssats
Jigsaw
Två 1 x 10 brädor 4 meter i längd
En 1 x 8 board 6 meter i längd
3/4-tums plywood eller spånskiva
Sex 4 - tums rem gångjärn och skruvar
10 2 1/2-tums dubbel -omfattande hörn hängslen och skruvar
Sandpapper
Polyuretan
Trälim
Visa fler Instruktioner
1

Välj träet för detta projekt . Se till att skivorna är fri från knutar och så plant som möjligt .
2

Använd en 4 - fot lång 1 x 10 för att skära en sida på 34 inches lång och en gavel på 13 1/2 inches lång . Upprepa detta steg för den andra sidan och änden av bröstkorgen . Addera 3

Skär de två locken från en 6 - fot 1 x 8 styrelse . Gör varje lock 34 inches lång .
4

Använd spånskiva eller plywood för botten . Skär detta till 32 1/2 över 13 1/2 inches.
5

Sand alla kanterna jämna . Cut handtag i locken genom att antingen skära en cirkel eller diamantmönster i mitten. Placera dem tillsammans innan du skär för att se till att de är lika i storlek och är rätt placerad.
6

Konstruera bröstet med hängslen för en enkel montering. Placera nedre delen av bröstet på en plan yta och ligger an mot sidostyckena till denna. Skruva in två hörn hängslen för varje sida - till - bottenstycket , lägg sedan till ett hörn stag nära toppen av varje sidostycke. Lägg på gavlarna , med hjälp av en hörnfäste för varje ände - till - bottenstycke.
7

Placera två lock bitarna på toppen av bröstet . De bör vara i jämnhöjd till båda sidor och bottnar. Placera tre bandet hänger på varje lock och fäst locket bitar till bröstet med gångjärnen ansluter till sidorna av bröstkorgen .
8

isär innan en avslutning på detta projekt . Måla gångjärnen om så önskas . Om tillämpning av en dekoration av något slag , antingen på fri hand eller med schabloner , gör detta innan de ansöker polyuretan . Se till att avsluta på insidan också. Låt torka .
9

ihop leksaken bröstet . Applicera trälim för extra styrka och stabilitet . Addera