Barn Kostym Förvaring

Kostymer är underbara för barn eftersom de tillåter deras fantasi att flöda samtidigt ge dem med timmar av underhållning . Kostymer kan vanligtvis förvaras i ditt barns garderob om hon bara har några få , men när de börjar ta över utrymmet är det dags att hitta ett nytt alternativ . Gott om lagrings objekt är tillgängliga . Det bästa valet för dig beror på din budget och behov . Vakuum Bag
p Om de kostymer som du vill lagra inte behöver nås regelbundet , du kan använda vakuumförvaringspåsar. Dessa är bra eftersom de tillåter dig att lagra ett stort antal plagg utan att ta upp mycket plats . De skyddar även kläderna mot fukt och damm . För att använda en vakuumpåse, placera dina kläder i påsen , förslut den , ta bort locket , placera vakuummunstyckei hålet , låta vakuum för att suga ut all luft , sedan skruva på locket igen . Slutresultatet kommer att bli en lätt - till - butik platt påse med komprimerade kostymer .
Under Bed Förvaring Container
behållare

under - sängen lagring passa under en sängram . De finns i olika storlekar och har ofta hjul och ett handtag , så att du enkelt ta tag i behållaren och rulla ut . Förvaringskärl under sängen är bra eftersom de tillåter dig att lagra ditt barns kostymer utan att ta upp garderobsutrymme . Leta efter behållare med olika fack för lagring för att hålla klädesplagg , smycken , peruker , skor och andra tillbehör separerade och organiserade .
Armoire
p Om du har ett stort antal dräkter som du vill ha enkel tillgång till , kanske ett barns armoire vara det bästa alternativet . De flesta har hyllor , lådor och ett område för att hänga kläder , så att du kan hålla ditt barns kläder och tillbehör separat och organiserad . Dessutom, eftersom du kan hålla kläderna på galgar inne i rustning , kommer du att kunna snabbt bläddra igenom ditt barns dräkt samling samtidigt hålla alla objekt skrynkelfritt .
Förvaring Bänk

Lagrings bänkar finns i en mängd olika storlekar , former och stilar . De är ofta placerade i ett fönster för att använda som ett fönster säte , men de ser bra nästan var som helst i ett rum . Den övre delen av ett lagrings bänk är vanligen vadderad och lyfter upp till avslöja lagringsutrymme. Många har också en låda eller två vid botten av bänken. Förvaring bänkar är perfekt för förvaring av kläder eftersom de ger dig enkel tillgång till dem samtidigt som det fungerar som en bekväm sits . Förvaring bänkar med lådor är bäst eftersom du kan hålla ditt barns kostymer som lagras i lådan och alla andra tillbehör som lagrats i lådorna . Addera