Hur man gör en runda matbord

Gör din egen runda matbordet kan vara en givande och snabb farkost som kan spara dig mycket pengar . Göra en är ganska lätt att göra . Det är något mer komplicerad än att göra ett rektangulärt eller kvadratiskt bord , men många delar av processen är de samma. Detta är vad du behöver
Måttband
Saw
Sandpapper
Trä fläck eller målar
2 - by- 4 tum trä
Borra
Screws
2 - tums - tjock träpanel
8 L-formade stänger
Visa fler Instruktioner
1

Mät utrymmet där din tabell kommer att gå med hjälp av måttband . Ge dig själv tillräckligt med utrymme för stolar . Tilldela ungefär 1 fot runt för stol utrymme . Mätningen du tog kommer att fungera som diametern på det runda bordet .
2

Markera en mittpunkt på trä , och halvera mätning ditt diameter . Från mittpunkten , mäta längden på radien och markera dina poäng . Gör detta några gånger , och anslut fläckarna för att skapa en full cirkel . Klipp ut cirkeln med hjälp av ett bord såg eller vanlig såg. Detta är nu din bordsskiva Addera 3

Sandpapper din bordsskiva tills den är slät
4

Klipp din 2 - by- 4 i fyra 36 . . - tums bitar . Sand dem och färga dem . Dessa kommer att fungera som din bordsben .
5

Flip din bordsskiva över , och dela upp den i kvartsbitarlätt med hjälp av blyertsmarkeringar . Gör en punkt i slutet av varje märke , ca 1 cm från bordskanten. Det är där alla dina bordsbenen kommer att sitta .
6

Placera din bordsbenet på undersidan av din bordsskiva , och rada upp din L -formad bar . Skruva i två av de L-formade metallstänger på vardera sidan av din bordsben . Gör detta för alla fyra benen . Du kan också hoppa över de L-formade metallstänger , och istället bara skruva bordsbenen till bordet i vinkel .
7

fläckar på bordet , och låt den torka.
Addera