Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Matsal möbler >> Content

Hur stort av ett rundabords Kommer Seat 8 Stolar

? Även runda matbord är kända för sin förmåga att klämma in "bara en " diner och om igen , de naturligtvis har sina gränser . Om du vill ge plats åtta gäster bekvämt vid ett runt bord , det finns ett par olika storlekar att välja mellan , plus några andra saker att tänka på . Rundabords Storlekar för åtta Diners

Enligt Glasstopsdirect.com , en återförsäljare av glas bordsskivor , topp som är ett runt bord 66 inches i diameter kommer sits sex till åtta gäster bekvämt . En rund bordsskiva som är 72 inches i diameter passar 8 till 10 gäster bekvämt .

Fördelar

En runda matbord har sina fördelar . För en, alla som har deltagit i en stor middag och satt mot ena änden av bordet vet att det inte finns någon mening med att försöka umgås med någon som sitter mot den andra änden . Med ett runt bord , kan alla gäster se varandra andra och umgås lätt . En annan fördel är att runda bord fungerar bra i kvadrat matsalar , som kan vara svåra att förse med ett rektangulärt bord . Runda matbord kan också lätt plats för en extra stol eller två utan att tvinga någon att sitta uppflugen på ett hörn .
från:http://hem.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1012001146.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.