Hur man bygger en L - formad Desk

En L-formad skrivbord passar precis in i hörnet av ett rum som ger skrivbordet en sjal runt effekt . Denna L-formade skrivbord konstruktion är billig, lätt att montera och effektiva. Detta skrivbord tar ungefär en timme till en och en halv för att bygga timme. Läs vidare för att lära sig att bygga en L-formad skrivbord . Detta är vad du behöver
1 4 - av - 8 bit 3 3/4-tums plywood
1 1/2-tums kvartalet skuren runt trim 18 inches lång
Jigsaw
1 1 - av - 8 tums ombord två gånger höjden av arkivskåp
2 identiska 2 - låda arkivskåp
1 slinga spärren
ett " V " fäste
12 meter av trä bård med värmekänsligt lim
Pensel
Paint
4 stycken 1/2-tums kvartsrundatrimma
Paket skruvar
Skruvmejsel Flighter Iron

Visa fler Instruktioner
1

Skär plywoodskiva diagonalt . Start kl 24 inches upp på 8 - fots sida . Den diagonala skurna ändarna 24 inches från slutet av den andra sidan av träet. Skär 18 - tums trim i fyra lika stora längder .
2

Mät höjden på arkivskåp . Skär 1 - av - 8 styrelse i två lika stora bitar . Till exempel, om din arkivering hytter är 2 meter höjd , behöver 1 - av - 8 ombord för att vara 4 meter lång . När det skärs , kommer det att vara i två 2 - fötter bitar . Addera 3

Måla plywood och 1 - by - 8 skivor och låt dem torka .
4

Skapa en " V"-form med den 1 - by - 8 skivor . Skruva ihop dem . Placera dem i hörnet med spetsen utåt.
5

Placera plywood upp och ner på golvet . Montera diagonala snitt tillsammans för att skapa den "L" Fäst öglan lås och "V"- konsol till området där skivorna ansluta. Detta hängslen ihop dem . Placera skivorna på hörnet 1 - av - 8 bit . Skjut arkivskåp i varje ände . Det enklaste sättet att göra detta är att ha någon som håller plywood medan någon annan bilder i skåpen .
6

Markera undersidan av plywood med bredden på varje skåp . Mount en trimningsstycket till varje sida av arkivskåp med två skruvar.
7

Fäst trä bård runt utsidan av skrivbordet. Järn runt kanten för att limmet fastnar på träet . Addera